EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 30.6.2018  /  Sinisen Majatalon Ranta-areena  /  Iisvesi

IisVesi PikNik

IisVesi PikNik Liput
Takaisin

Ladataan…

PIKNIK on täydellinen tapa viettää rentoa yhdessäoloa hyvässä seurassa kaveriporukalla tai perheen kanssa. IisVesi PikNikissä kokoonnutaan rantapuistoon Iisveden rannalle. Piknik on yksi kesän kohokohdista, yhdessä tekeminen, elämästä nauttiminen, mikä on parempaa kuin astetta paremmat eväät, hyvä seura, elävä musiikki ja ulkona olemisen yhdistäminen. Piknik-hengessä vietettävään mutkattomaan päivätapahtumaan saa tuoda omat eväskorit, viltit ja retkituolit. Alueeseen panostaneet seurueet palkitaan.  Tapahtumassa on myös monipuoliset kioskitoiminnat, "piknikhenkeen". Alueelta löytyy pihapelejä, haasta kaverisi vaikka puistogolffiin, pienemmille aarteen etsintä hiekka-alue sekä kasvomaalauspiste.

"Haluatko nähdä jotain täysin uutta ja unohtumattoman hauskaa?
Vatsastapuhuja Sari Aalto valloittaa estradin ja yleisön sydämet hulvattomien nukkehahmojensa kanssa!" Sari Aalto on Suomen ensimmäinen ja ainoa ammattimainen naisvatsastapuhuja.

Vatsastapuhuja Sari Aalto on esittävien taiteiden ammattilainen, joka kiertää nukkiensa kanssa esiintymässä lapsille ja aikuisille päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa tapahtumissa ympäri Suomen. Sarin erityisalaa ovat hauskat koko perheen esitykset, jotka tempaavat mukaansa kaiken ikäiset katsojat.

Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan showband on 15 -henkinen komppiryhmästä, laulajista sekä puhallinsoittajista koostuva kokoonpano. Ohjelmistoon kuuluu niin klassisen rockin helmiä kuin tämän päivän hittejä. Showband on Puolustusvoimien Varusmiessoittokunnan energisin ja vauhdikkain bändikokoonpano.

KONSTA-taiteilijanimellä nysyisin esiintyvä Konsta Hietanen tulee esittämään IisVesi PikNikkiin niin omaa- kuin covertuotantoa.FC Lahden leivissä ammattilaisjalkapalloilijan uransa syksyllä 2013 lopettanut sekä voitto1994 Tenavatähti-laulukisasta ja Poika ja ilves -elokuvasta tutuksi tullut Konsta Hietanen on palannut toisen intohimonsa, musiikin pariin.

IisVesi PikNikissä on mahdollisuus osallistua kierrätyskollaasi työpajaan, Anna Wildrose tulee opettamaan omintakeista tekniikkaansa nonstoppina klo 13-16 välissä.
Anna WildRosen työpajat on tarkoitettu kaikille, iästä tai aiemmasta taiteen tekemisestä riippumatta.
Työpajojen tarkoituksena on herättää jokaisessa ihmisessä elävä taiteilija, luova ja leikkivä lapsi; työtavan yksinkertaisuus ja helppous tekee sen mahdolliseksi. Materiaaleina työpajoissa käytetään pääasiallisesti, liisterin ja pva-liiman lisäksi kulloinkin saatavilla olevaa kierrätysmateriaalia.

Savolainen laulaja, lauluntekijä, näyttelijä, sairaalaklovni, Mysteerikko ja nyt myös juontaja Markus Petsalo ilahduttaa IisVesi PikNikissä monipuolisuudellaan.

Facebook-tapahtuma

www.facebook.com/IisVesi-PikNik-407787862992897


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Portit klo 12:30

Lippujen varausaika 2 päivää.