EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 19.12.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Iiro Rantala & Stadin Stuff feat. Johanna Försti ja Jarmo Nikku

Iiro Rantala & Stadin Stuff feat. Johanna Försti ja Jarmo Nikku Liput

Iiro Rantala & Stadin Stuff palaa Helsingin G Livelabiin toiveuusintana! Iiro Rantalan yhtyeessä soittavat Varre Vartiainen (kitara), Eeva Koivusalo (basso) ja Roni Vartiainen (rummut). Illan erikoisvieraina loistavat soul-kuningatar Johanna Försti ja kitaristi Jarmo Nikku.

Stadin Stuff on kunnianosoitus kahdelle huippuyhtyeelle: Stuff ja Steve Gadd Gang. Nämä 1980-90-luvuilla vaikuttaneet bändit loivat aivan omanlaisensa soundin, joka on sekoitus poppia, gospelia ja rhythm & bluesia. Rumpali Steve Gaddin sekä pianisti Richard Teen omaperäiset soittotyylit erottivat yhtyeet muista aikakauden bändeistä. Stuffin muusikot tulivat tunnetuiksi Paul Simonin yhtyeestä 1980-luvulla. Erityistä yhtyeiden musiikissa on groove, joka on poikkeuksellinen koukuttava.

Konsertti on ikärajaton.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 19.12.2023 19:00.