EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 17.6.2020  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Iiro Rantala & Lotta Kuusisto: Sanat ja sävel

Iiro Rantala & Lotta Kuusisto: Sanat ja sävel Liput

Sanat ja sävel -esitys syntyi koronakaranteenin aikana taiteilijapariskunnan kotitunnelmissa. Esityksessä sanat ja sävelet vuorottelevat monenlaisia tunnelmia ruokkien. Tekstit ovat Eeva Kilven ja muiden huippurunoilijoiden kynistä. Musiikkina kuullaan Iiron sävellyksiä, höystettynä maailmanluokan klassikoilla.

Iiro Rantala on pianisti, säveltäjä ja jazzyhtye Trio Töykeiden perustaja. Lotta Kuusisto on freelancenäyttelijä, Musiikkiteatteri Kapsäkin jäsen ja entinen ammattitanssija ja koreografi.

Mikäli keikka ei ole loppuunmyyty, myydään ovelta opiskelijalippuja hintaan 15 € / kpl tunti ennen keikan alkua. Alaikäiset ovat tervetulleita keikalle aikuisen seurassa.

Iiro Rantala, piano
Lotta Kuusisto, kertoja

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:00
Showtime 18:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

Myynti loppuu 17.6.2020 17:00.