EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 10.10.2022  /  Uusi Paviljonki (Nya Paviljongen)  /  Kauniainen

Tapiolan kamarikuoron konsertti Ihmisen osa

Tapiolan kamarikuoron konsertti Ihmisen osa Liput

Mikä on ihmisen osa maailmankaikkeudessa? Millainen on suhteemme luontoon?

Näitä kysymyksiä pääsee pohtimaan Tapiolan Kamarikuoron Ihmisen osa -konsertissa 10.10. klo 18 Kauniaisten Uudessa Paviljongissa. Ihmisen elämänkaarta, luontosuhdetta ja elämäntapaa tutkiva konsertti sisältää teoksia mm. Olli Kortekankaalta, Einojuhani Rautavaaralta ja Aulis Salliselta.

Konsertti on osa kuoron Jatulintarha-konserttisarjaa, jossa vuorovaikutukseen kuoromusiikin kanssa tuodaan muuta musiikkia ja muita taiteita. Tällä kertaa yleisö kutsutaan tutkimaan omaa luontosuhdettaan taidelähtöisillä menetelmillä. Ihmisen osa -konserttiin ovat tervetulleita erityisesti myös kouluikäiset lapset. Lapset ja lapsenmieliset kutsutaan tutustumaan korkeatasoiseen kuoromusiikkiin erilaisten tehtävien ja selventävien esittelytekstien avulla.

Tapiolan Kamarikuoro on vuonna 1983 perustettu espoolainen kuoro, jonka ohjelmisto ulottuu barokista nykymusiikkiin, erityisosaamisenaan romanttinen ja uudempi kuoromusiikki. Laajasti levyttänyt ja konsertoinut TKK on alusta lähtien kuulunut suomalaisten kuorojen kärkikastiin.
Kuoroa johtaa Hannu Norjanen.

Facebook
Youtube

www.tapiolachamberchoir.fi/


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 18:00

Ovet klo 17:00

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Kesto 2 h, sis. väliajan

Uusi Paviljonki (Nya Paviljongen)
Läntinen koulupolku 3, Kauniainen