EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 18.10.2018  /  Painotalo  /  Äänekoski

Ihana Leijona

Ihana Leijona Liput
Takaisin

Ladataan…

Useista suomalaista kokoonpanoista tuttu kitaravirtuoosi Timo Kämäräinen vierailee Äänekosken Painotalolla oman yhtyeensä Ihana Leijona kanssa torstaina 18.10. klo 19.00.

Artisti kertoo yhtyeen synnystä ja musiikista seuraavaa:

"Sinä vuonna en ollutkaan enää ainoo mun ikänen joka kuunteli Wigwamia. Krogeruksella ja Ristolla oli progebändi Progerus. Vanhempia jätkiä, jotenkin pääsin soittaan niiden kaa, ja laitoin putkivahvistimen niin lujalle kuin pystyin ja soitin parhaan äänen jonka osasin. Se teki vaikutuksen, taisivat ajatella, että ihan kova jätkä. Krogeruksen kanssa oon soittanut siitä lähtien koko ajan, Ristoo näin aika harvoin.

Meillä tais olla joku naissotkukin, mutta sellasta se on kun nuoriso villiintyy. Siitä on jo yli kakskytä vuotta, ja nyt mä tein nipun suomenkielisiä biisejä. Silleen viattomasti kuin ysiviis, kun me sen lätkäfinaalin aikana ootettiin kaveria suihkusta loputtoman pitkään, että päästäis taas treenikämpälle soittamaan. Kun esikuvat olivat Zeput, Zappa, ja Zipelius. Aika romanttisia viisuja. Antaa olla, ihanaa.

Ekana pyysin bändiin Haaviston Ollia. Mä tutustuin steel-idoliini Olliin jo parikymppisenä. Olin kyllä tosi ilahtunut, kun tajusin että sekin rakastaa Wiguja. Ja Zappaa. Krogeruskin mukaan, muistin Wigut. Siitä muistin Riston. Ai kuinka hieno pari, Olli ja Risto, ajattelin. Enkelin siiveniskuja stilikalta höystettynä Riston synteettisellä vieraantuneisuudella. Vaikka tekee kipeää, ei haittaa. Sitten tarvittiin vielä yks jätkä joka ei oo kuunnellu Wiguja. Kämäräisen Jaakko, soittaa ja laulaa upeasti, ja ollaan Uusivirran bändissä touhuttu paljon. No niin, hyvä moni-ilmeinen ryhmä. Nyt huudetaan."

Järjestää Äänekosken kulttuuritoimi.

www.aanekoski.fi/tapahtumakalenteri


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30

Showtime 19:00, jonka jälkeen ovet suljetaan. Tulethan ajoissa paikalle.

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.