EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.12.2021  /  Viinikan Kirkko  /  Tampere

Kamarikuoro Näsi - Ihana Joulu

Kamarikuoro Näsi - Ihana Joulu Liput

Kamarikuoro Näsin odotettu joulukonsertti Ihana joulu soi Viinikan kirkossa lauantaina 18. joulukuuta. Ohjelmassa on runsaasti suomalaista musiikkia, ja jouluikkunat avataan myös muun muassa Brittein saarille ja pohjolan revontuliin. Konsertin ohjelma tavoittelee iloa, musiikillisen jälleennäkemisen tunnelmia ja riemua lähestyvästä joulusta.

Konsertin tutuimpia säveliä edustavat Maa on niin kaunis, Madetojan Arkihuolesi kaikki heitä sekä useat Jean Sibeliuksen tunnetut joululaulut. Uudempaa jouluista musiikkia kuullaan muun muassa norjalaiselta Ola Gjeilolta, jonka teos Northern lights (2007) on saanut inspiraationsa revontulista. Walesilaisen Paul Mealorin raikkaasti soiva A Spotless Rose (2010) Alfred Tennysonin rakkausaiheiseen runoon tuo kuulijalle niin ikään taivaisiin kohottavia tunteita. Teos kuuluu neljän laulun sarjaan, joka tilattiin alun perin prinssi Williamin ja Catherinen häihin. Ruotsissa suosituksi noussut joululaulu, Per-Erik Moraeuksen Koppången (1998), on puolestaan tuttua Kamarikuoro Näsin ohjelmistoa, ja se löytyy myös kuoron vuonna 2017 julkaistulta joululevyltä Lumen juhla.

Kamarikuoro Näsi on tamperelainen tasokas sekakuoro, jota johtaa Markus Yli-Jokipii. Joulukonsertti Viinikan kirkossa on jo perinne, jonka tunnelmaa ja lämmintä sointia osaavat odottaa niin laulajat, kuoronjohtaja kuin yleisökin.

***

Tapahtumarajoitusten ollessa voimassa tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia 16 vuotta täyttäneiltä ja sitä vanhemmilta. Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan ovella. Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Lataathan koronapassin puhelimeesi tai tulostat sen paperille ennen kuin saavut konserttipaikalle.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 16:30
Showtime klo 17:00

Liput ovelta 15 €/10 €, mikäli jäljellä.

Konsertin kesto noin 1h.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.