EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.5. - Su 29.9.2019  /  Kauppatori  /  Helsinki

Ihana Itäsaaristo -risteily kahdelle

Ihana Itäsaaristo -risteily kahdelle Liput

IHANA ITÄSAARISTO -RISTEILY KAHDELLE

Tällä risteilyllä näet Helsingin kaikista kauneinta saaristoa. Pääset myös käymään "melkein kuin Korppoon takana", vaikka laiva vasta hetki sitten lähti keskeltä Helsinkiä!

Jätä kaupungin vilinä taaksesi ja lähde laivaristeilylle saaristoon. Risteilylle todella kannattaa lähteä, onhan peräti 70 % Helsingin pinta-alasta saaristossa ja merellä ja vain 30 % kaupungissa.

Risteilyllä näet Helsingin satojen saarien saariston ja sen sileät ja kauniit kalliorantaiset kapeikot käkkyrämäntyineen. Laivalta voi ihailla Helsinkiä monenlaisista näkökulmista ja risteilyllä näkee kauneinta suomalaista saaristoa ja muiden muassa idyllisen Villingin vanhoja huvila-alueita. Laiva kulkee myös kapeasta Santahaminan Hevossalmesta, jonka silta avataan laivan kulkua varten.

Aikataulut

Tämä klassikkoristeily "Ihana Itäsaaristo" kulkee joka päivä klo 11:30 ja klo 14:00 koko kesäkauden ajan 4.5-29.9.2019 Helsingin kauppatorilta.
Saapuminen laivalle 30 min ennen lähtöä.

Tervetuloa risteilylle!

Laivalla on myös kahvio, baari ja yläkansimenu sekä hyvä ruokaravintola, josta on myös upea merinäköala ohilipuvaan saaristoon.

 

www.ihalines.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Kahden henkilön laivalippu, laivaristeily Helsingin kauppatorilta.
Hintaerittely: laivamatkalippu kahdelle 40 € (sis. alv. 10 %).

Risteilyn kesto: 1 ½ tuntia.
Saatavuus: joka päivä klo 11:30 tai klo 14:00 ajalla 4.5.-29.9.2019.
Saapuminen laivalle:
30 minuuttia ennen lähtöä, m/s Doris -laiva, Helsingin kauppatori, Vanha Kauppahalli.

Lipun voi käyttää myös iltaristeilyllä.
Lippua ei voi vaihtaa. Lipun käyttöaika: 4.5.-29.9.2019.
Aikataulu, lisätiedot ja mahdolliset kesän lisäristeilyt: www.ihalines.fi ja ma-pe 0968745050.
Muuta: Laivalla kahvio, baari ja arvostettu pohjoismainen Nordic à la carte - ja merinäköalaravintola.

Pöytävaraus

Tämä laivalippu ei sisällä ravintolapalveluja. Mikäli haluatte tehdä lisäksi ennakkoon varauksen laivan ravintolaan, voitte tehdä pöytävarauksen ennakkoon ma-pe: 09 6874 5050, ihalines@ihalines.fi tai www.ihalines.fi. Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta.

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 40 vuotta palveluja ja risteilyjä Helsingin saaristossa. Vuoden palveluyritys -palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Auditoitu ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin saaristossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland.