EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.6.2020 - Ti 27.9.2022  /  Kauppatori  /  Helsinki

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises Liput

RISTEILYT HELSINGIN SAARISTOSSA

Liput & lisätiedot

Helsingin kesä ja saaristo, ihan parasta yhdessä. IHA-Linesin sinivalkoiset m/s Doris ja Doris II -laivat tekevät joka päivä risteilyjä Helsingin upeaan saaristoon, koko kesän ajan.

Valitse tältä sivulta sopivat risteilyliput itsellesi tai lahjaksi, ja pian laivaristeily vie jo irti arjen ympyröistä. Pieni laivaristeily virkistää niin ystävien, työporukoiden kuin koko perheenkin yhteistä aikaa.

  • Kauneimmat risteilyreitit
  • Hienot suomalaiset Doris- ja Doris II -laivat
  • Kaikille risteilyille voi lähteä vain fiilistelemään ja ihailemaan saaristoa tai samalla syömään
  • Laivalla on Nordic à la carte sea view -ravintola
  • Laivoilla ylimpänä avara saaristoterassi
  • À la carte sekä kesäisiä saaristolaisherkkuja maukkaina lautasannoksina
  • Vuosittain 45 000 risteilyvierasta
  • 75 % risteilyvieraista saapuu Helsingin-seudulta

Lähtö Kauppatorilta

Kaupunkilaisten suosimat IHA-Linesin laivaristeilyt saaristoon lähtevät Helsingin kauppatorilta, Vanhan kauppahallin oven edestä. Sinivalkoisilla Doris-laivoilla pääsee hetkessä saaristoon, keskeltä Suomen pääkaupunkia.

Nordic Sea View -ravintola

Laivoilla toimii jo 25 vuoden ajan pohjoismaiseen ja suomalaiseen ruokaan erikoistuntut Nordic-merinäköalaravintola keittiömestareineen ja à la carte menuineen. Lisäksi laivoilla on kahvio sekä viinibaari ja yläkannen avara saaristoterassi ja pieni yläkansimenu, josta saa pikkusuolaista ja monenlaisia juomia.

Lisätietoa ja suosituimmat menut löydät menun sisältäviltä lipunostosivuilta 'osta lippu' -napin takaa.

Pöytävarauksen tai isomman tiimipäivän, yritysseurueen tai syntymäpäivän viettoon sopivan varauksen ja järjestelyt voi tehdä nimellä ennakkoon ja valmiiksi esimerkiksi puhelimitse ma-pe 0968745050 risteilytoimistosta, josta voit myös varata alkuun vaikka kuohuvaa tai ilmoittaa ennalta valmiiksi tietyn menuvalinnan tai erikoisruokavaliotiedon keittömestareille tiedoksi.

Tervetuloa risteilyille Helsingin saaristoon ja suomalaislle ja Suomessa rakennetuille Doris-laivoille!

Aikataulut, pöytävaraukset ja lisätiedot

Pöytävaraukset ja lisätiedot ennakkoon ma-pe puh. 0968745050, www.ihalines.fi tai ihalines@ihalines.fi.
Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta.

Lippujen ja lahjakorttien käyttöaika: 2021 kesäkausi www.ihalines.fi tai kesäkaudella 2022. (Ei voi käyttää erikoisristeilyillä, kuten äitienpäivänä, kokko- tai juhannusristeilyillä, saari- tai rannikkoretkillä eikä pidemmillä erikosiristeilyillä.) 

Kesän 2021 lipputuotteet ja 2021 lahjakortit ovat voimassa risteilykauden 2022 loppuun saakka ilman, että voimassaolon pidennys edellyttää risteilyvierailta toimenpiteitä.  

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. Yli 40 vuotta palveluja ja risteilyjä Helsingin saaristossa. Vuoden palveluyritys -palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Auditoitu ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin saaristossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu. Recommended by Visit Finland.


Muutokset mahdollisia.