EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 4.5. - Su 29.9.2019  /  Kauppatori  /  Helsinki

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises

IHA-Lines Oy Helsinki Cruises Liput

Ladataan…

TERVETULOA RISTEILYILLE HELSINGIN SAARISTOON

 • Helsingin kesä ja saaristo, upeat yhdessä
 • Kauneimmat risteilyreitit hetkeksi irti arjesta
 • Hienot suomalaiset Doris ja Doris II -laivat
 • Kaikille risteilyille voi lähteä fiilistelemään ja ihailemaan saaristoamme, tai samalla syömään
 • Laivalla Nordic à la carte sea view -ravintola
 • Lounaalla ja illallsella myös klassiset buffetit
 • 75 % risteilyvieraista Helsingin seudulta
 • helsinkiläinen pienestä alkanut perheyhtiö
 • 40 vuotta risteilyjä ja palveluja Helsingissä
 • Vuoden palveluyritys -palkinto 22.11.2018
 • Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010
 • Vuosittain 45 000 risteilyvierasta
 • Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua mielipidettä ja näiden kaikkien vastausten keskiarvo 11 vuotena kiitettävä, Recommended by Visit Finland
 • Kiitos kaikille risteilyvieraille ja tervetuloa risteilyille Helsingin kauniiseen saaristoon
 • Osta tästä liput itselle tai lahjaksi, tervetuloa!

Helsingin kesä ja saaristo, ihan parasta, ja niin lähellä koteja ja työpaikkojenkin tiimi-iltoja. IHA-Linesin sinivalkoiset m/s Doris ja Doris II -laivat tekevät joka päivä risteilyjä Helsingin upeaan saaristoon, koko kesän ajan, 29.9.2019 asti.

- Osta tästä liput itselle tai lahjaksi, ja pian olette jo laivaristeilyllä ja irti arjen ympyröistä. Pieni laivaristeily mukavaa vaihtelua ja virkistää ja on juuri sopivanpituinen ohjelma, niin työelämässä ja ystävien kanssa kuin lasten tai vaikka isonvanhempien kanssa.

Kaupunkilaisten suosimat IHA-Linesin laivaristeilyt saaristoon lähtevät Helsingin kauppatorilta, Vanhan kauppahallin oven edestä. Sinivalkoisilla Doris-laivoilla pääseekin hetkessä Suomen saaristoon, keskeltä Suomen pääkaupunkia, ja vaikka hetki sitten olitte vielä "Suomen Esplanadilla" - mutta kuin astutte kauppatorilla sinivalkoiseen laivaan, pian olettekin jo saaristossa, ja "kuin Korppoon takana", vaikka laiva vasta äsken lähti keskeltä Helsinkiä.

Tervetuloa nauttimaan Helsingin kesästä ja saaristosta ja Suomen kansallisimaisemasta - Merellisestä Helsingistä ja suomalaisesta saaristosta.

Laivoilla toimii jo 25 vuoden ajan pohjoismaiseen ja suomalaiseen ruokaan erikoistuntut Nordic-merinäköalaravintola ja laivoilla on oikeat ravintolat keittiömestareineen ja à la carte menuineen. Lisäksi laivoilla on myös kahvio ja viinibaari ja myös pieni yläkansimenu, josta saa myös pientä suolaista ja monenlaisia juomia. Lisätietoa ja suosituimmat menut näette oheisista lipputuotteista sekä www.ihalines.fi -sivuilta. Pöytävarauksen tai esimerkiksi isomman tiimipäivän tai vaikka yritysseurueen tai syntymäpäivän teille sopivan varauksen ja järjestelyt voitte tehdä nimellänne ennakkoon ja valmiiksi ma-pe esimerkiksi puhelimitse 0968745050 risteilytoimistosta, josta voitte varata halutessanne alkuun myös vaikka kuohuviiniä tai ilmoittaa ennalta valmiiksi tietyn menuvalinnan tai erikoisruokavaliotiedon keittömestareille ennakkotiedoksi.

Tervetuloa risteilyille Helsingin saaristoon ja suomalaislle ja Suomessa rakennetuille Doris-laivoille!

 

Aikataulu ja lisätiedot: www.ihalines.fi ja ma-pe 0968745050. Pöytävaraukset ja lisätiedot ennakkoon ma-pe: puh. 0968745050, www.ihalines.fi ja ihalines@ihalines.fi. Ilman varausta: loput vapaat paikat ja pöytävaraukset 30 min ennen lähtöaikaa laivan ovelta. Lippujen ja lahjakorttien käyttöaika: 4.5.-29.9.2019. (Ei voi käyttää erikoisristeilyillä, kuten äitienpäivän juhlaristeilyt tai juhannuksen kokkoristeilyt.) 

 

Järjestäjä: IHA-Lines Oy Helsinki Cruises. 40 vuotta palveluja ja risteilyjä Helsingin saaristossa. Vuoden palveluyritys - palkinto 22.11.2018. Helsingin kaupungin ympäristöpalkinto 9.4.2010. Suomessa rakennetut nykyaikaiset ja tasokkaat suomalaiset m/s Doris ja m/s Doris II -laivat. Auditoitu ympäristöjärjestelmä. Paikallinen suomalainen perheyhtiö ja pitkäaikaiset pidetyt palvelut Suomessa ja Helsingin saaristossa. Kävijätutkimuksissa 67 000 mitattua tutkimustulosta: korkea mitattu laatu, Recommended by Visit Finland.

 


Myynti loppuu 29.9.2019 22:00.