EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 3.4.2023  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Igorrr + Amenra + Der Weg Einer Freiheit + Hangman's chair

Igorrr + Amenra + Der Weg Einer Freiheit + Hangman's chair Liput

TUSKALIVE: IGORRR, AMENRA, DER WEG EINER FREIHEIT JA HANGMAN’S CHAIR TAMPEREELLE HUHTIKUUSSA

Tampereella uidaan syvissä vesissä huhtikuun 3. päivä, kun äärimmäisen syvältäluotaava paketti raskaan musiikin erikoisosaajia ankkuroituu Tullikamarin Pakkahuoneelle. Joukkoa johtaa viime keväänä Tavastian loppuunmyynyt ranskalainen, kokeilevan uskalias ja samalla raskaalla kädellä opettava Igorrr. Erittäin omatakeisen kiemurtelevasti metallia tulkitseva Igorrr on tämän hetken kuumimpia nimia metallin saralla ja bändi on hionut keikkakuntoaan kiertämällä ahkerasti viimeisimmän ”Spirituality and Distortion”-albumin tiimoilta.

Tampereen spektaakkelin raskautta täydentää belgialainen Amenra, jonka live-vedot on tunnettuja pysäyttävästä ja painostavan jyräävästä tyylikkyydestään.

Illan avaavat taiteellisesti black metallin saralla operoiva saksalainen DER WEG EINER FREIHEIT sekä ranskalainen stoner metalli-ryhmä Hangman’s Chair.

tuska.fi/tuskalive

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 50 €, mikäli jäljellä.

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Myynti loppuu 3.4.2023 18:00.