EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Su 5.7. - La 31.10.2020  /  Mustapekka Areena  /  Helsinki

IF Gnistan kotiottelut 2020

IF Gnistan kotiottelut 2020 Liput

Ykkönen on palannut Ogeliin! Tervetuloa nauttimaan kotimaisesta huippufutiksesta Oulunkylän Mustapekka Areenalle.

___________

Ykkösen otteluissa edellytetään kasvomaskin käyttöä.

THL:n ja STM:n antamia suosituksia seuraten Palloliitto ottaa käyttöön velvoitteen käyttää kasvomaskia katsomossa Palloliiton valtakunnallisten sarjojen ottelutapahtumissa.

Kasvomaskin käyttövelvollisuus koskee siis myös Gnistanin loppukauden kotiotteluita, joissa yli 15-vuotiaiden katsojien sekä stadionin henkilökunnan tulee käyttää maskia. Suosittelemme maskin hankkimista etukäteen ennen otteluun saapumista, mutta stadionin portilla tulee olemaan myös maskeja jaettavana katsojille.

Maskia ei ole pakko käyttää, mikäli sinulla on jokin terveyteen liittyvä syy, mikä estää maskin käytön. Stadionin myyntipisteet ovat normaalisti auki ottelun ajan.

Kasvomaskien käytöstä huolimatta ottelutapahtumaan ei saa tulla kipeänä ja turvaväleistä tulee pitää huolta katsomossa sekä myyntipisteillä.

 

Tämän hetkisillä rajoituksilla Mustapekka Areenan pääkatsomoon mahtuu 750 ihmistä. Toivomme ennakkolipun ostaneiden saapuvan ajoissa paikalle, sillä tällä tavoin varmistat paikkasi katsomossa.

Seuraathan kotiottelujen järjestelyitä ja saapumisohjeita täältä.

www.gnistan.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Seuraathan Gnistanin sivuja kotiottelujen järjestelyistä ja saapumisohjeista.

Portit auki 1h ennen ottelua.

VIP-lippu sisälttää pääsyn VIP-alueelle, ruoka- ja juomatarjoilun kotiotteluissa (kaksi juomalippua) sekä ottelun alustuksen ja haastattelut.

Mustapekka Areena
Käskynhaltijantie 11, 00640, Helsinki