EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 21. - Su 22.12.2019

IF Gnistan joulukuusi

IF Gnistan joulukuusi Liput

Gnistanin joulukuuset ovat nyt myynnissä 59,50 euron hintaan. Jokaisesta myydystä kuusesta lahjoitetaan viisi euroa seuran omaan Kipinärahastoon, joka tukee vähävaraisten lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta.

Gnistanin kauden 2020 kausikorttilaisena saat viiden euron alennuksen kuusista. Joulukuusien myyminen päättyy sunnuntaina 15.12.

Lisätiedot myynnistä, kotiinkuljetuksista sekä kuusien noutamisesta täällä.

 


Kuusien lunastaminen

Joulukuuset jaetaan Oulunkylän Mustapekka Areenalla 21.- 22.12. Ostotapahtuman yhteydessä saat sähköpostiisi viestin, jota vastaan voit lunastaa kuusesi.

Tulevan kauden kausikorttien postitus alkaa marraskuun viimeisellä viikolla, joten mikäli olet hyödyntänyt kausikorttilaisen kuusialennusta, niin otathan kausikortin mukaasi. Jos olet tilannut kausikorttisi vasta muutamia päiviä ennen kuusien lunastamista tai kausikorttisi ei ole vielä saapunut perille, niin voit todentaa kausikorttilaisuutesi näyttämällä sen ostotapahtuman yhteydessä saamaasi sähköpostiviestiä.

Joulukuuset ovat ainoastaan netissä myynnissä. Ei varausmahdollisuutta.

Joulukuuset ovat noudettavissa ainoastaan 21.12.-22.12. Kotiinkuljetukset tehdään samoina päivinä. Voit olla yhteydessä IF Gnistaniin kumpana päivänä haluaisit kuusen sinulle toimitettavan.

Ostosta ei tule lippua sähköpostiin, ainoastaan kuitti ostosta. "Lippua" ei pysty noutamaan toimipisteiltä tai R-Kioskeilta, toisin kun kuitissa lukee.

Joulukuusia ei pysty maksamaan kulttuuriseteleillä.

Asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

Mustapekka Areena
Käskynhaltijantie 11, 00640, Helsinki