EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 11.12.2021  /  KISE Bar & Kitchen  /  Oulu

Ideaali & Jay Who?

Ideaali & Jay Who? Liput

Suomiräpin tunnetuin veljeskaksikko Ideaali & Jay Who? on pitkän linjan lahtelainen hiphop-yhtye. Vuosituhannen alussa musiikin tekemisen aloittaneet veljekset yhdistivät voimansa vuonna 2008. Vuosien saatossa veljesten kappaleet ovat kerta toisensa jälkeen yltäneet Spotifyn TOP-50-listalle ja miljoonien kuunteluiden myötä seinillekin on jo ripustettu useampi kulta-levy.

___

KISE BAR & KITCHEN tunnetaan rentona kohtaamispaikkana, jossa on mukava piipahtaa työpäivän jälkeen tai viettää aikaa vaikka pikkutunneille asti. Ennen keikkaa voit tulla nauttimaan maittavista ruoista ja juomista KISE Bar & Kitcheniin. Yläkerta aukeaa aina keikkapäivinä klo 22:00.

Seuraa meitä myös somessa:
Instagram: @kisebar
Facebook: @kisebar

www.kise.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Yläkerta auki klo 22:00
Myynti loppuu 11.12.2021 22:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot