EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 28.12.2019  /  Pakkahuone, Tullikamari  /  Tampere

Ida Paul & Kalle Lindroth – 5+5

Ida Paul & Kalle Lindroth – 5+5 Liput

Ida Paul & Kalle Lindroth -duo lähtee vuodenvaihteessa 5+5-kiertueelle, joka tuo suositun duon myös Tampereen Pakkahuoneelle 28.12.

"Halutaan tällä kiertueella näyttää meidän molemmat puolet: intiimimpi akustinen puoli konserttisaleissa sekä isompi meininki bändikeikoilla isoilla klubeilla. Isommat salit ja selkeä konsepti helpottaa suunnittelua ja mahdollistaa yhtenäisen kiertueen toteutuksessa. Nämä tulevat olemaan on myös kevään ainoat keikat, joten näihin kymmeneen keikkaan ladataan sitäkin enemmän panoksia! Tää on keikkapaikoiltaan meidän uran isoin kiertue ja kyllähän se myös jännittää. Odotukset ovat valtavan korkeat ja ihanaa päästä tunnelmoimaan keskellä pimeintä talvea", Ida ja Kalle kertovat.


Duon orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Kovasta nosteesta kertovat esimerkiksi kultaa, platinaa ja tuplaplatinaa striimanneet singlet, tuplaplatinaa lähentelevä debyyttialbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä lukuisat loppuunmyydyt keikat. Duon tulevalta kakkosalbumilta on jo julkaistu menestyssinglet "Planeetat", "Hullu exä" ja "Sano mun nimi ääneen".

 

tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00