EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 16.11.2018  /  Sofia Future Farm  /  Helsinki

IBE

IBE Liput

Ladataan…

Tämä tapahtuma on peruuntunut.  Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

Sofia Future Farm, uusi luovan työn ja hyvän elämän kaupunkikeskus on myös Stadin uusin
keikkapaikka!

Vuonna 1999 syntynyt IBE on ehtinyt lyhyessä ajassa vakuuttaa suomirap-fanit ja -vaikuttajat osaamisellaan. Viime syksynä ilmestyneeltä debyyttialbumilta löytyy genrelle ominaisen pullistelevan itsevarmuuden lisäksi virkistävää heikkouden tunnustamista ja jopa suoranaista murtumista. IBE on omien levytystensä lisäksi tehnyt musiikkia muun muassa Kuben ja JVG:n kanssa, minkä lisäksi artisti nähtiin viime kesänä kaikilla merkittävillä kesäfestivaaleilla.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime 20:00

Sisäänkäynti keikalle Aleksanterinkadun puolelta.

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.