EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 26.11.2021  /  Basso Club  /  Oulu

ibe, Melo, Jokrates (Ikärajaton)

ibe, Melo, Jokrates (Ikärajaton) Liput

Ikärajattomalla keikalla ei ole käytössä koronapassia.

Ibe, Melo & Jokrates Basso Clubilla 26.11! IKÄRAJATON KEIKKA!

ibeibe on suomalaisen musiikin uudistaja. Sukupolvensa ääneksi tituleerattu artisti on uransa aikana ehtinyt luoda laajan ja monipuolisen katalogin. Siitä löytyy jokaiselle jotakin, mutta iben tapauksessa se ei tarkoita; ei mitään kellekään.
Artisti kuvailee suhdettaan tuotantoonsa, kuin päiväkirjaan. Hän kertoo henkilökohtaisuuden ja avoimuuden olevan hänelle tärkeitä arvoja. Hän myös uskoo ihmisten olevan pohjimmiltaan yllättävän samanlaisia.
 Ehkä juuri siksi kuulijat löytävät jatkuvasti omia ajatuksiaan iben teksteistä, iben sanoittamana.
Seassa on kuitenkin hippunen kryptistä hulluutta ja arvaamattomuutta. Innokkaimmat fanit saavat olla jatkuvasti varpaillaan: mitäköhän ibe tekee seuraavaksi? Tämä ainutlaatuinen tunnelma ja jännitys kannattaa kokea myös livenä, iben keikalla.
Vuoden 2021 Emma-gaalassa perkele! -albumi palkittiin Vuoden Rap/R&B -kategoriassa.

ibe
https://spoti.fi/2KqGnjG
www.instagram.com/ibe1999
www.facebook.com/ibe1999

MELO

Kyseessä on ihka oikea rokkistara, bisnesmies ja todellinen oman tien kulkija. Jos musiikissa on sääntöjä, niin MELO ei niitä noudata. Jos artistit olisivat pelikortteja, niin MELO olisi ehdottomasti jokeri.
Emma-gaalassa ehdolla olleen artistin musiikista säteilee kunnianhimo ja tekemisen ilo. Tinkimätön asenne on tuottanut tulosta. Uusin pitkäsoitto, eli 2021 huhtikuussa julkaistu ”GLITTER” debytoi virallisen albumilistan sijalla kaksi.
Keikoillaan MELO tarjoaa maksimaalista heittäytymistä ja vastustamattoman sähköistä energiaa. Jatkuvasti tyyliään uudistava artisti osaa yllättää ja viihdyttää.JokratesJokrates, tuo suomiräpin raikas tuulahdus. Räpin sm-kisan voittaneen nuorukaisen kappaleissa yhdistyvät nokkelat tekstit ja huippuunsa hiotut kirjavat tuotannot. Kun Jokrates astuu lavalle, kirvoittaa hän jähmeimmänkin lantion euforiseen hurvitteluun. Mikäs siinä runoillessa henkeäsalpaavien taustojen säestämänä. Mainittakoon vielä, että Jokratesilla on freestyle-räpissä musta vyö, eikä hän pelkää käyttää sitä. Tästä todisteena vuoden 2019 räpin suomenmestaruus.

Liput:
Earlybird 18€ (loppuunmyyty)
Ennakkoon 25€
Ovelta 27€
+ 3€ Pm. (peritään ovella)

https://www.tiketti.fi/ibe-melo-jokrates-basso-club…/70769

Aikatalu:
17:00 Ovet
17:45 Jokrates
18:45 Melo
19:45 ibe

Ikärajaton ja päihteetön tapahtuma!

www.facebook.com/events/302994030889105/


Aika: Ovet klo 17:00
Showtime klo 17:30

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 28.11.2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 25.1.2021 mennessä.

***

Aikatalu:
17:00 Ovet
17:45 Jokrates
18:45 Melo
19:45 ibe

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot