EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.8.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

ibe

ibe Liput

Uuden sukupolven rap-artisti ibe esiintyy CoolHead Live -tapahtumassa 27. elokuuta!

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Sukupolvensa ääneksi tituleerattu artisti on uransa aikana ehtinyt luoda laajan ja monipuolisen katalogin. Artisti kuvailee suhdettaan tuotantoonsa, kuin päiväkirjaan. Hän kertoo henkilökohtaisuuden ja avoimuuden olevan hänelle tärkeitä arvoja. Hän myös uskoo ihmisten olevan pohjimmiltaan yllättävän samanlaisia. Ehkä juuri siksi kuulijat löytävät jatkuvasti omia ajatuksiaan iben teksteistä, iben sanoittamana. Seassa on kuitenkin hippunen kryptistä hulluutta ja arvaamattomuutta. Tämä ainutlaatuinen tunnelma ja jännitys kannattaa kokea myös livenä, Iben keikalla, CoolHeadin terassilla.

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Showtime: TBA
Keikat loppuvat klo 22.00 mennessä

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive

Myynti loppuu 27.8.2022 17:00.