EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 5.5.2020  /  Temppeliaukion kirkko  /  Helsinki

Ian William Craig (CAN) + Quadrivium

Ian William Craig (CAN) + Quadrivium Liput

ÄÄNITAITEILIJA IAN WILLIAM CRAIG KONSERTOI TEMPPELIAUKION KIRKOSSA

Tarinankerronnallisten äänimaisemien mestari, kanadalainen laulaja ja äänitaiteilija Ian William Craig, käynnistää tänä vuonna Fullsteam Agencyn kirkkokonserttien sarjan. Kevään ainutlaatuisimpiin kokeellisen musiikin tapauksiin lukeutuva konsertti toteutuu tiistaina 5. toukokuuta Helsingin Temppeliaukion kirkossa.

Klassisen laulun koulutuksen saanut Craig maalaa vahvoja tunnelatauksia meditatiivisia ja nauhamaisia äänimaisemia hyödyntäen. Kelanauhureilla tehtyjen looppien, analogisten syntetisaattoreiden dronejen, pianoimprovisaatioiden ja Craigin falsetissa soivien monipuolisten vokaalien yhdistelmää on kuvattu Bon Iverin ja William Basinskin omintakeiseksi sekoitukseksi. Myös Grouperiin, Tim Heckeriin ja Anohniin verrattu muusikko hyödyntää tuotannossaan lo-fi-tuotantotapoja, ja on julkaissut musiikkiaan niin 130701-levymerkillä (mm. Max Richter, Johann Johannsson) kuin Recital-merkilläkin (mm. Sarah Davachi).

Useita digitaalisia omakustanteita aikaisemmin julkaissut Craig ui kriitikoiden sydämiin vuonna 2014 ilmestyneellä kokopitkällä "A Turn of Breath" -albumillaan, joka keräsi mainintoja mm. Rolling Stonesin, The New York Timesin ja Mojon kaltaisissa julkaisuissa.  Artistin viimeisin albumi on vuonna 2018 ilmestynyt "Thersholder".

Illan avaa Kalle Vainion ja Alexander Salvesenin luoma teoskokonaisuus Quadrivium.


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 19 € mikäli jäljellä.

Ostorajoitus 6 lippua / asiakas.

Numeroimattomat istumapaikat.

Myynti loppuu 5.5.2020 19:00.