EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 15.3.2020  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

IAMDDB (UK)

IAMDDB (UK) Liput

IAMDDB:N TAVASTIAN KEIKKA PERUUNTUU

Brittiläisen laulaja-räppäri IAMDDB:n Euroopan-kiertue ja sitä myötä Helsingin Tavastian keikka on peruuntunut. Artisti, Live Nation, Tavastia-klubi ja Blockfest pahoittelevat tapahtunutta.

Lippujen palautusohjeet:

- Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot).

- Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten.

HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

 

Manchesterilainen 23-vuotias laulaja ja lauluntekijä IAMDDB saapuu Suomeen ensimmäistä kertaa maaliskuussa. Joulukuussa uuden sinkun "Famous" julkaissut artisti saapuu Euroopan-kiertueellaan Tavastialle 15. maaliskuuta.

Anteeksipyytelemättömästä tyylistään tunnettu IAMDDB yhdistää rohkeasti hip-hopia, trapia ja urban jazzia. Viiden EP:n jälkeen artisti julkaisee debyyttialbuminsa vuonna 2020.   

Artistia ovat ylistäneet muun muassa Pitchfork, Trench, Dazed, Fader, Guardian, Interview Magazine, Crack, Notion, Vogue, MTV, ja Complex. Hän on esiintynyt Lauryn Hillin lämppärinä, noteerattu Forbesin '30 under 30' listalla ja tehnyt yhteistyötä muotitalojen kuten Ivy Parkin, Mulberryn, Browns Fashionin, Moncler Geniusin, ja Miu Miun kanssa.

IAMDDB:n kiertue alkaa Dublinista helmikuun lopussa ja päättyy Madridiin 28. maaliskuuta.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 15.3.2020 19:00.