EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 18.3.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

I Revolt, Crucify The Faith, Carnival Academy, Roju

I Revolt, Crucify The Faith, Carnival Academy, Roju Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 31.12.2021 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 27.2.2022 mennessä.

***

Illan esiintyjäkaarti takaa raskaan musiikin fanille herkkua useasta eri metallin alagenrestä:

Juhlat aloittaa nu-metallia asenteella djenttaava ROJU, jonka jälkeen biletunnelman kattoon nostattaa metallia, dubsteppiä ja poppia yhdistelevä friikkisirkus Carnival Academy. Alkutanssien jälkeen lava täyttyy energiasta melodista death metallia ja metalcorea fuusioivan Crucify The Faithin tahtiin ja illan päättää ”musiikillinen turpaanveto”, eli riffivetoista raskasta mättöä luukuttava I Revolt!

I Revolt

Yksi suomen nuorista ja lupaavimmista nousukkaista metallin parissa on riffimetallia ja raskaita lauluja yhdistävä I Revolt, jonka keikkojen onkin kuvailtu olevan kuin musiikillinen turpaanveto.

Yhtye on nuoressa iässään jo esiintynyt muun muassa TUSKA festivaalilla ja yhdessä yhtyeiden kuten Omnium Gatherum, Rytmihäiriö, Unearth, Medeia, Nicole ja Brymir kanssa. Koronan jyllätessä oli bändi myös osana Knotfestin järjestämää Pulse Of The Maggots -virtuaalifestivaalia ainoana suomalaisena yhtyeenä, ansaiten hyvin osuvaa näkyvyyttä ja hyviä arvosteluja ympäri pallon.

Facebook  / Spotify

Crucify The Faith

Modernin metallin tulokas Crucify The Faith yhdistää metalcoren ja melodisen death metallin piirteitä eri alagenreihin, kuten djenttiin. Yhtyeen julkaisut ovat nousseet tehokkaasti Spotifyn soittolistoille ja jopa viraalilistalle saakka, poikien keikkoja muun muassa Nicolen kanssa. Takuuvarman energiapommin lisäksi on keikalla luvassa myös tulevan debyyttilevyn julkaisemattomia kappaleita.

Facebook / Spotify

Carnival Academy

Vuonna 2021 perustettu Carnival Academy on kasattu kokeneista muusikoista: Assemble The Chariotsin, Wake Up Frankien sekä Resonancen jäsenistä, joilta keikkakokemusta löytyy Tuskasta ja Nummirokista saakka ympäri Suomea useiden vuosien ajalta. Nyt tämä kokemus on saatu pakattua hävyttömän hienoon konseptiin ja se sekä näkyy että kuuluu.

Carnival Academyn musiikki on Carnivalcoreksi lanseerattua metallia, jossa koneet ovat suuressa roolissa. Puhtaat tarttuvat poppikertosäkeet ja vihaiset huudot kruunataan dubstep-piirteisillä väliosilla sekä tarttuvilla ykkösbasareilla, joita on helppo kuunnella. Pölyt pyyhitään ylähyllyltä ”sirkusteemalla" ja ei-niin-vakaviin lyriikoihin mukautumalla. Värikkääseen ja menevään live-toimintaan tartutaan ammattimaisella otteella (mm. Eskimo Callboy, One Morning Left, Turmion kätilöt ovat toimineet esikuvina). Yhtye haluaa tuoda esiin myös visuaalisesti kiinnostavaa puolta musiikin lisäksi.

Facebook / Spotify

ROJU

Roju on vuonna 2020 perustettu metallibändi, joka yhdistelee soundissaan numetallia, djenttiä, progea ja modernia metallia. Yhtyeen ensimmäinen single-julkaisu Calamity nousi nopeasti ihmisten tietoisuuteen Youtubessa, jossa sen lyriikkavideota on katsottu yli 20 000 kertaa.

Facebook / Spotify

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 11 €, mikäli jäljellä.

Aikataulu:
20.00 OVET
20.30 Roju
21.20 Carnival Academy
22.10 Crucify The Faith
23.00 I Revolt

Myynti loppuu 18.3.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot