EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.2.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

I Am The Night, Marianas Rest, Satanic North

I Am The Night, Marianas Rest, Satanic North Liput

Yö saapuu Helsinkiin

Kotimaisen black metalin superbändi I Am the Night iskee helmikuussa Helsingissä ja Tampereella. Markus Vanhalan, Janne Markkasen, Okko Solanterän ja Waltteri Väyrysen yhtye soittaa perjantaina 10. helmikuuta On the Rocksissa.

Ryhmän juuret ovat 1990-luvun alun Kotkassa, jossa Vanhala ja Markkanen maalasivat yhdessä mustalla pensselillä. Myöhemmin I Am the Nightin miehistön elämissä on koettu mm. bändit Insomnium, Omnium Gatherum, Bodom After Midnight ja Paradise Lost, joten I Am the Nightilla on todella vahva pohja nousta suomalaisen black metalin eturiviin.

Bändin debyyttialbumi While the Gods Are Sleeping ilmestyi keväällä 2022 ja orkesteri soitti ensimmäisen keikkansa viime elokuussa SaariHelvetissä Tampereella.

I Am the Nightin kanssa samoilla lavoilla nähdään Marianas Rest, jonka doom-vaikutteinen death metal kumpuaa myös Kotkan maaperästä. Luvassa on kaksi iltaa silkkaa tylyä asiaa ja jäätävää puhuria, kuten vain Kymenlaaksosta voi kummuta. Illassa esiintyy myös Satanic North.

I Am the Night + Marianas Rest + Satanic North
Pe 10.2.2023 Helsinki, On the Rocks
Liput alk. 18 €

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Myynti loppuu 10.2.2023 20:00.