EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 21.12.2021  /  Keuruun uusi kirkko  /  Keuruu

Hyvä Tuomas Joulun tuopi

Hyvä Tuomas Joulun tuopi Liput

Perinteisen ”Hyvä Tuomas joulun tuopi” konsertin ohjelma koostuu monipuolisista jouluaiheisista lauluesityksistä ja kappaleita kuullaan niin Suomesta kuin maailmaltakin.

Konsertissa maailman kantaesityksensä saa Santeri Siimeksen sävellystyö "Tre Motetti Natalizi" sopraanon ja kuoron esittämänä. Tämän lisäksi illan aikana kuullaan Jean Sibeliuksen kauneimpia lauluja, sekä rakkaita joululauluja, kuten "Varpunen Jouluaamuna" ja "Oh Holy Night".

Beatriz Macias

Meksikolais-amerikkalainen Beatriz Macias on yksi tämän päivän kiinnostavimmista ja monipuolisimmista klassisen musiikin uusista kasvoista. Hän aloitti musiikillisen uransa huilistina ja esiintyi Euroopassa ensinnä Luxemburgin kamariorkesterin soolohuilistina. Tänä päivänä Macias tekee nousujohteista, kansainvälistä uraa myös laulajana. Macias on esiintynyt soolokonserttien lisäksi useiden arvostettujen eurooppalaisten ja amerikkalaisten kamari- ja sinfoniaorkesteriden solistina.

Beatrizin lahjakkuutta on tunnustettu ympäri maailman ja hänet on palkittu Yhdysvaltojen ”Yamahan nuori artisti” palkinnolla. Lisäksi Meksikon, Belgian, Saksan, Hollannin, Kreikan ja Suomen suurlähetystöt ovat kutsuneet Maciaksen esiintymään ”Without Borders” -konserttisarjaansa.

Ami Varjotie

Jo yli 50 vuoden ajan musiikkialalla ammatikseen toimineen Ami Varjotien pääpaino on ollut perinteisen viihde- ja tanssimusiikin puolella. Aluksi soittimina olivat rummut ja laulu, myöhemmin myös kitara. Käsitys eri genreistä on laajentunut niin laulun, pianonsoiton kuin musiikin teorian pitkäaikaisen opiskelun myötä. Osaamistaan Varjotie on jakanut myös muille opettamalla Keski-Suomen konservatoriossa ja Läntisen Keski-Suomen musiikkiopistossa. Viimeisen 20 vuoden ajan Varjotietä on pääasiassa työllistänyt laulusolistin pesti sota-ajan viihdemusiikkia soittavassa Korsuorkesterissa, sekä laulun opetus Keuruun Kansalaiasopistossa.

Konsertit kirkoissa ja konserttisaleissa ovat merkittävissä määrin kuuluneet myös Varjotien työnkuvaan. Laulun opiskelu urkuri- ja musiikkineuvos Matti Hannulan johdolla yli 20 vuoden ajan synnytti vuonna 1992 "Hyvä Tuomas joulun tuopi"-konserttisarjan, jota on esitetty siitä alkaen Keuruun seudulla joka vuosi Tuomaan päivänä 21.12.

Keuruun Serena

Lauluyhtye Keuruun Serena on perustettu vuonna 1993. Tällä hetkellä riveissä on viitisentoista laulajaa, joista kaksi toimii kuoronjohtajina. Hengellisen musiikin ohjelmiston johtaa Heikki Koljonen ja kevyen ohjelmiston Jukka Kuusisto. Kuoron ohjelmistoon kuuluu perinteisten sekakuorosovitusten lisäksi runsaasti kuorolaisten itse sovittamia sekä kuorolle tilattuja sovituksia.

Kuoro on esiintynyt ja kilpaillut Suomen lisäksi ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Kuoron viimeisin ulkomainen kilpailu oli 7.-11.2.2019 Hollannissa, josta tuomisina oli kulta ja hopea.

Keuruun Serena on tuottanut seitsemän äänitettä, jotka edustavat useita eri genrejä lastenlauluista euroviisuihin.

www.bmusicfinland.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet klo 18:00

Myynti loppuu 21.12.2021 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Keuruun uusi kirkko
Keuruuntie 6, Keuruu