EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.12.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Hybrid Children, Bad Dog

Hybrid Children, Bad Dog Liput


Hybrid Children ja BAD DOG joulukuussa Bar Loosessa!

Vuonna 1991 perustettua Hybrid Childreniä voidaan hyvällä syyllä kutsua legendaariseksi bändiksi. Lähes jokainen vähääkään kotimaista rokkimeininkiä seurannut henkilö on varmasti jossain kohtaa törmännyt yhtyeeseen tai ainakin sen tarunhohtoiseen keulahahmoon Jasse Saloseen, joka on lukeutunut Helsingin keskeisimpien rockfiguurien joukkoon jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Metallia ja punkrockia musiikissaan yhdistelevä yhtye oli Suomessa ja kansainvälisesti suosituimmillaan 90-luvun puolivälissä, jolloin se julkaisi tunnetuimmat levynsä ja kiersi paljon ulkomailla mm. Die Toten Hosenin kanssa. Vaikka Hybrid Children ei koskaan breikannutkaan isosti, kehittyi siitä silti suomalaisittain poikkeuksellisen vahva kulttibändi, jolla löytyy edelleen faneja ja kuuntelijoita ympäri maailmaa.

Hybrid Children yllätti monet keväällä 2020 julkaisemalla pitkään kypsyttelemänsä uutuusalbumin Where Pub Roses Grow ja päätti samalla yli kymmenen vuotta kestäneen levytystaukonsa.

Spotify


Hybrid Children päätti viime kesänä myös useamman vuoden mittaiseksi venyneen keikkataukonsa esiintymällä Jytäkesä Go-Go -festivaaleilla, ja esittelemällä uudistuneen kokoonpanonsa. Nyt keikkailu jatkuu viimein myös viimein myös klubiolosuhteissa Bar Loosessa 3.12.

Illan avaavana bändinä lavalle nousee tuore helsinkiläinen action rock-yhtye BAD DOG, joka julkaisi taannoin mahtavan debyytti-EP:nsä Good Boy!

Spotify

***

Aikataulu:
20:30 ovet
21:00 Bad Dog
22:00 Hybrid Children

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lippuja myynnissä ovella 16 €, mikäli jäljellä.