EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 6.4.2022  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Husband-klubi feat. Mirkka Paajanen

Husband-klubi feat. Mirkka Paajanen Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 2.2.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 1.4.2022 mennessä.

***

Etta James -tribuuttikonsertti solistinaan laulaja-lauluntekijä Mirkka Paajanen vie kuulijansa aikamatkalle vuodesta 1955 aina 2000-luvulle saakka käyden läpi Grammy-palkitun laulajan Etta Jamesin tuotannon keskeisimmät levytykset ja kappaleet.

Mirkka Paajanen tunnetaan lukuisten Suomen eturivin artistien taustalta niin laulajana kuin biisintekijänäkin. Mirkka on julkaissut myös laulaja-lauluntekijä -traditioon nojaavaa soolomateriaalia omalla etunimellään. Lukuisissa medioissa kuten Helsingin Sanomat- ja Me Naiset -lehdissä Mirkkaa on kehuttu sielukasääniseksi laulajaksi ja karismaattiseksi esiintyjäksi. Monipuolisuudestaan ja lukuisista kokoonpanoista tunnettu Mirkka kokee olevansa omimmillaan kuitenkin juuri Etta Jamesin tuotannon parissa rouhien bluesin ja soulin maaperällä.

Konsertin bändinä kuullaan Husband -yhtyettä soittajinaan legendaariset muusikot Varre Vartiainen, kitara, Harri Rantanen, basso ja Anssi Nykänen, rummut sekä William Suvanne sax.

www.lobbymyyrmaki.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Showtime 21:00
Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.