EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ti 26.11.2019  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Hurula (SWE)

Hurula (SWE) Liput

RUOTSIPUNKIN KUUMA NIMI HURULA TAVASTIALLE MARRASKUUSSA

Grammis-voittaja, Masshysteri ja The Vicous -yhtyeistä soolouralle ponnahtanut Robert Hurula saapuu jälleen Suomeen. Perinteiseen punkiin poppia lahjakkaasti sekoittava artisti, lauluntekijä ja taiteilija nähdään Helsingin Tavastia-klubilla tiistaina, 26. marraskuuta.

Masshysterin ja The Vicous -yhtyeen nokkamiehenä, kitaristina ja lauluntekijänä punkrockin maailmanmaineeseen yltänyt Robert Hurula ryhtyi soolouralle bändin hajottua vuonna 2010. Vuonna 2014 näki päivänvalon kriitikoiden ylistämä debyyttialbumi "Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för", ja sitä seurasi samana vuonna EP "Betongbarn". Julkaisut poikivat kaksi Grammis-ehdokkuutta, mutta palkinnon pokkausta Hurula joutui odottamaan tähän kevääseen saakka. Tammikuussa 2019 Hurula nousi lavalle vastaanottamaan Vuoden rock-palkinnon EP: stään "Oss är allt".

Alkuvuodesta julkaistu "Klass" on Hurulan kolmas studioalbumi. "Klass"  on Hurulan henkilökohtaisin albumi tähän mennessä. Sen teksti ja musiikki tulevat iholle, joka on tunnusomaista Hurulan musiikissa. Sitä edeltänyt "Vapen till don hopplösa" (2016) ansaitsi myös Grammis-ehdokkuuden ja päätyi vuoden albumilistauksen top 10: een.

Hurula on vieraillut Suomessa viimeksi vuoden 2017 Sideways-festivaalilla. Vuonna 2016 bändi soitti menestyksekkään keikan hurmaantuneelle yleisölle Tavastialla.

"Hurulan kiertue ensi-ilta on yhtä paljon alkuvoimainen konsertti, kuin mahdollisuus tuntea itsensä vähän vähemmän yksinäiseksi." Aftonbladet (4/5)

www.facebook.com/hurulaofficial


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Myynti loppuu 26.11.2019 20:00.