EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 9.2.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Hurma - Tampereen muusikot ry:n Tuulipuku-klubi

Hurma - Tampereen muusikot ry:n Tuulipuku-klubi Liput

Hurma on vuonna 2010 perustettu iskelmä-yhtye, joka ponnahti yleisön tietoisuuteen suositun Kesäillan valssi -TV-ohjelman myötä vuonna 2011. Yhtye julkaisi tänä vuonna 10-vuotisjuhla-albumin, joka sisältää 16 kappaletta tanssittavia cover-versioita tunnetuista pop-, rock- ja elokuvasävelmistä. Hurma on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, lukuisia singlejä sekä musiikkivideoita ja keikkailee noin 100 keikan vuositahdilla ympäri Suomen. Bändin keikoilla kuullaan omien kappaleiden lisäksi vanhoja klassikoita sekä uusimpia hittejä tuoreina ja tanssittavina sovituksina.

Tapahtuma järjestetään osana Tampereen muusikot ry:n Tuulipuku-klubia.

Kokoonpano:

Jarno Ollikainen - basso, laulu
Aleksi Autere - kitara, laulu
Harri Arvila, harmonikka, perkussiot, laulu
Harri Hautaniemi - koskettimet, saksofoni, laulu
Henri Lehikoinen - rummut, laulu


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

G LIVELAB TAMPERE ottaa koronapassin käyttöön tapahtumaan.

Tällä toimenpiteellä mahdollistamme tapahtuman järjestämisen nykyisen lainsäädännön puitteissa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus:www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella.
Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassin lukemisen yhteydessä on esitettävä myös kuvallinen henkilötodistus.

***


G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 9.2.2022 18:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot