EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 12.4.2024  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Huora, Aino & Hajonneet

Huora, Aino & Hajonneet Liput

Punkrock-yhtye Huora julkaisee keväällä 2024 uuden albumin ja keikkailee levynjulkaisukiertueen merkeissä ympäri Suomea

”Neljä Huolenaikaa” - niminen uusi albumi on järjestyksessään yhtyeen neljäs pitkäsoitto ja sen julkaisee mm. Stam1nan ja Mokoman levy-yhtiönä tuttu Sakara Records. Huoran edellinen albumi, vuoden 2022 ”Älä luovuta”, nousi Suomen virallisen albumilistan kärkeen ja noteerattiin kahdella Emma-ehdokkuudella. Tarttuvilla biiseillä ja energisellä livemeiningillä läpimurron tehneen yhtyeen muodostavat laulaja Anni Lötjönen, kitaristi Paavo Pekkonen, basisti Ere Manninen ja rumpali Saku Sahlstedt.

Aino & Hajonneet on vuonna 2020 perustettu voimapop/punkrock -yhtye, jonka debyyttialbumi ”Hullui unelmii” julkaistiin syksyllä 2021 Svart Recordsin toimesta. Kakkosalbumi "Kuluneita kaikuja" ilmestyi keväällä 2023 ja sai loistavia arvioita osakseen. Kulttuuritoimitus.fi antoi levylle 4,5/5 ja kiteytti kuulemansa osuvasti: ”Aino & Hajonneet -yhtyeen punkisti ärhäkkä, suomirockisti syväluotaava ja melodisesti koukukas voimapop hyötyy kakkosalbumilla hyvässä terässä olevasta biisikynästä. Kun taitava sovitusnäkemys kohtaa kaihoisan melankolian ja punkrockin särisevän rokkihaaran, lopputulema on komeaa kuultavaa.”

Aikataulu:
20:00 ovet
20:15 Aino & Hajonneet
21:15 Huora

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 26 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: kyllä

Myynti loppuu 12.4.2024 20:00.