EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9.2022  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Huora + Lähiöbotox

Huora + Lähiöbotox Liput

HUORA JULKAISEE UUDEN ALBUMIN JA SAAPUU SEINÄJOELLE LÄHIÖBOTOXIN KANSSA

Punkrock-yhtye Huora julkaisee 4.2.2022 uuden albuminsa Älä luovuta ja paahtaa heti perään toistakymmentä keikkaa sisältävälle levynjulkaisukiertueelle.

Rytmikorjaamolla Huora esiintyy perjantaina 25.2.2022 yhdessä uutta materiaalia valmistelevan rapmetal -yhtye Lähiöbotoxin kanssa.

Huoran kolmas albumi tulee tarjoamaan räyhäkkäitä riffejä, riemastuttavia kielikuvia ja tarttuvia yhteislaulukertsejä. Hartaudella hiottu albumi on tehty sydänveriä säästelemättä Huoran luottotuottaja Matti Lötjösen johdolla Tampereella Fantom- ja Indigo Sick –studioilla. Edellisen albumin kiertueen jälkeen pidetty luova hengähdystauko teki hyvää yhtyeelle ja uusien Huora-rallien sävellystyö sujui luontevasti.

Tarttuvilla biiseillä ja energisellä live-meiningillä itsensä nyrkki pystyssä läpi lyöneen Huoran edellinen, järjestyksessään toinen albumi Kosto elää! (2018) meni suoraan fyysisen albumilistan ykköseksi ja vakiinnutti yhtyeen paikan isoilla festarilavoilla. Nyt Huoran levyjen biisejä on striimattu Spotifyssa lähes 10 miljoonaa kertaa ja yhtyeen hehkutetut musiikkivideot ovat kaikki keränneet satojatuhansia näyttökertoja. Uuden Älä luovuta -levyn julkaisee Backstage Rock Shop. Kolmosalbumilta ennakkoon julkaistut singlet Loppu, Pyörällä baariin (taksilla himaan) ja nimikkoraita (Älä) luovuta ovat kaikki saaneet lupaavan vastaanoton.

Ovet 20:00
Lähiöbotox 21:00
Huora 22:30

www.facebook.com/Huoraofficial

https://www.facebook.com/lahiobotox

Tapahtuma on siirtynyt.
Alkuperäiselle päivämäärälle 25.2.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan.

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 22 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.