EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 20.7.2024  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Huora + Lähiöbotox

Huora + Lähiöbotox Liput

Nostetaan malja heikoimmille ja lähdetään polvet edellä pittiin! Räyhäkkäästi riffittelevä ja kantaaottava Huora esiintyy CoolHead Liven kesäkeitaalla lauantaina 20.7. Tänä keväänä neljännen pitkäsoittonsa Neljä Huolenaikaa julkaiseva punkrock-yhtyeen muodostavat laulaja Anni Lötjönen, kitaristi Paavo Pekkonen, basisti Ere Manninen ja rumpali Saku Sahlstedt. Huoran vuonna 2022 julkaisema albumi "Älä luovuta" nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikoille ja huomioitiin kahdella Emma-ehdokkuudella.

Riehakkaan keikkaillan avaa yksi metallimusiikin seuratuimmista yhtyeistä, kovassa nousukiidossa oleva Lähiöbotox. Musiikissaan räppiä ja metallia yhdistelevä bändi odottaa nälkäisenä tulevan kesän keikkoja. Lähiöbotox on debyyttinsä jälkeen noteerattu muun muassa Emma-ehdokkuuksilla Vuoden metalli ja Vuoden tulokas -sarjoissa. Yhtye julkaisi helmikuussa uutta, melodisempaa puoltaan esittelevän singlensä Ei toivoa.

Heinäkuussa neljättä kertaa järjestettävä CoolHead Live -konserttisarja tuo Helsingin Viikin luonnonsuojelualueen kupeeseen kaksiviikkoisen musiikin, auringonpaisteen, pienpanimo-oluen ja ruoan juhlan. Trooppisen puutarha Gardenian uniikkiin ympäristöön kohoavalla, puolitoista tuhatta henkeä vetävällä tapahtuma-alueella nähdään heinäkuussa monipuolinen sekoitus kotimaisia ja ulkomaisia artisteja kansanmusiikista black metaliin ja eturivin poppiin.

Aikataulu:
18.00 Ovet
19.00 Lähiöbotox
20.30 Huora

www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 33 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive

Myynti loppuu 20.7.2024 18:00.