EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 3.9.2022  /  CoolHead Brew Viikki  /  Helsinki

Huora + Grillijono K.O.

Huora + Grillijono K.O. Liput

Räyhäkkäästi riffittelevä ja kantaaottava Huora esiintyy CoolHead LIVEn kesäkeitaalla 3. syyskuuta. Mukana illassa vaasalaisen turborock-yhtye Grillijono K.O.

Viime kesänä Helsingin tapahtumakalenteriin singahtanut CoolHead LIVE -keikkasarja paisuu koko kesän mittaiseksi musiikin, auringonpaisteen ja pienpanimo-oluen juhlaksi. Viikin Gardenian uniikissa ympäristössä sijaitsevan kesäkeitaan kahdella ulkolavalla nähdään touko-syyskuussa yli 40 kiinnostavaa artistia. Liput keikoille ovat myynnissä nyt!

Huora avasi vuoden 2022 julkaisemalla uuden albumin "Älä luovuta", joka nousi suoraan Suomen virallisen albumilistan paalupaikalle. Räyhäkkäästi riffittelevä ja kantaaottava albumi on taattua Huora-yhtyettä, jonka tahdissa nostetaan malja heikoimmille ja lähdetään polvet edellä pittiin.

Grillijono K.O.n turborockissa raivokas punkkipaahto, heavy metal ja kahden pennin popkoukut muodostavat maukkaan keitoksen, jota laulaja-kitaristi Lobo-Tommi hämmentää korvia riipivällä tulkinnallaan. Debyyttialbumi Napalmia korville julkaistiin maaliskuussa 2021 ja se on saanut ylistäviä arvioita. Bändi on kovassa iskussa, ja odottaa nälkäisenä tulevan kesän keikkoja.


www.coolhead.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

Katso kaikki tulevat CoolHead Live -terassikeikat: www.tiketti.fi/coolheadlive

Myynti loppuu 3.9.2022 18:00.