EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 13. - Su 29.8.2021  /  Useita paikkoja  /  Turku

Huoneiden kirja

Huoneiden kirja Liput

Huomaathan, että Huoneiden kirjaan on joka esityspäivä usea lähtö! Jokainen lähtö löytyy omalta välilehdeltään. Käythän siis läpi kaikki välilehdet, myöhemmissä lähdöissä saattaa olla lippuja jäljellä.

________________________________________

Astu sisään Huoneiden kirjaan 13.–29.8.2021

Satapäinen taiteilijajoukko muuttaa Huoneiden kirja -suurteoksellaan koko tyhjillään olevan rakennuksen pihapiireineen monitaiteiseksi ja -aistiseksi elämykseksi. Teos tulvii runoutta, teatteria, nukketeatteria, tanssia, musiikkia ja visuaalisia taiteita. Immersiiviseen eli upottavaan, monitaiteiseen ja -aistiseen esitykseen astutaan sisään.

Huoneiden kirja pohjaa Saila Susiluodon samannimiseen runoteokseen. Tuulenpuhkoma talo pitää sisällään 64 huonetta – yhtä monta kuin merkkejä taulukossa. Teos tarjoaa keskellä kaupungin vilinää sukelluksen oikeasta maailmasta fiktiiviseen, mutta yhtä todelliseen, tutkimaan tuntematonta ja ennenkokematonta.

Kuten kirjan tyttö, kysyy esitykseen tulija Huoneiden kirjalta omaan elämään kytkeytyvän kysymyksen ja kolikkoa heittämällä “määrää” itselleen huoneen, joka vastaa kysymykseen omalla tavallaan. Jokainen huone on oma maailmansa, jotka kulkijan reitti nivoo yhteen. Teos kutsuu katsojaa paitsi seuraamaan reittiä myös poikkeamaan siltä! Samaan taloon ei kukaan astu kahdesti. Edessä on löytöretki ja seikkailu.

”Eikö se joka on saanut suoran vastauksen tahdokin salaisuutta joka kestää läpi elämän?”Huoneiden kirja

www.tehdasteatteri.fi
facebook.com/TEHDASteatteri

huoneidenkirja.fi


Ikäraja: K-15

Kunakin esityspäivänä teos on auki klo 17:30–22:00.

Yleisö otetaan  sisään porrastetusti. Lippua ostaessasi valitset oman lähtöaikasi. Lippusi käy vain valittuun lähtöön. Tule 20 minuuttia ennen matkasi alkua. Ole hyvissä ajoin, myöhässä tulleita emme voi ottaa mukaan.

Lue etukäteen tarkemmat ohjeet lipustasi löytyvän linkin kautta.

Alennuksiin oikeuttavat dokumentit näytettävä ovella.

OP-omistaja-asiakas: max 2 lippua / asiakas.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Ursininkatu 6
Käynti parkkipaikan kautta, Turku