EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 26.9.2019  /  Rytmikorjaamo  /  Seinäjoki

Huminoita, Boar, Deep Space Destructors

Huminoita, Boar, Deep Space Destructors Liput

Boarin kappaleiden takaa kuultaa pitkä ja huolellisesti harkittu prosessi, joka tuo musiikkiin tenhoa ja tuoreutta. Tämä neljähenkinen bändi soi vahvasti ja energisesti olemalla hemmetin rujo jotenkin koskettavalla tavalla. Taisteluriffien voima on vastustamaton Boarin stoner- ja doom -henkisessä käsittelyssä. 

Deep Space Destructors taivuttaa aikaulottuuvuuttamme proto-hevimäisellä varmuudella. Syna surisee, riffit rämisevät ja laulu soi komeasti soiton kohotessa yhä avaruudellisimpiiin sfääreihin. 

Huminoita on kuin aavikkoruusu, joka vierii tien yli Clint Eastwoodin pistoolin osoittaessa kohti kylän ainoaa sheriffiä. Elämän ja kuoleman teemoja käydään läpi jazzmaisella hellyydellä, joskin aavikkomyrksyn yllättäessä humina murtuu raivoavaksi myrskyksi. 

Kaikkien kolmen bändin uusin levy on ilmestynyt vuonna 2018. Yhdessä näistä muodostuu hieno matka kohti rock-musiikin vähemmänkoluttuja tantereita. 

www.rytmikorjaamo.fi/klubi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovet auki klo 19:00
Showtime klo 20:00

Liput ovelta 6 €, mikäli jäljellä.

Tapahtumapaikalla pyörätuolikoroke.