EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.11.2023  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, kulmasali  /  Helsinki

Hulda Huima (levyjulkkarit), Ghost World

Hulda Huima (levyjulkkarit), Ghost World Liput

Hulda Huima on muusikko ja mediataiteilija Minna-Kaisa Kallisen alter ego, jolta on kymmenen vuoden aikana ilmestynyt neljä kiitettyä pitkäsoittoa omaehtoista rockia. Helmi Levyjen julkaisemien levyjen herkät, humoristiset ja rajutkin laulut ja ahkera keikkailu ympäri maata ovat kasvattaneet Hulda Huimalle uskollisen kuulijakunnan. Muurahaiset nukkuu -levyn Kallinen julkaisee keväällä 2023 perustamallaan feministisellä Minna Records -levymerkillä.

Kouvolassa 2014 perustettu Ghost World on uuden kotimaisen vaihtoehtorockin mielenkiintoisimpia nimiä, joka vie kuulijansa omituiselle matkalle täysin omiin maailmoihinsa. Nelikon dynaaminen musiikillinen tunnelataus imee kuulijan sisäänsä kuin portti toiseen, kohisevan uniseen ja lasisen kauniiseen ulottuvuuteen. Tässä on juuri se yhtye, jonka tahdissa on hyvä antaa hiusten kasvaa ja harhailla samalla itsensä eksyksiin omiin haaveisiinsa. Mielessä vilisee monia tutun kuuluisia äänimaailmoja, mutta silti Ghost Worldia ei voi verrata kuin itseensä.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Muuta huomioitavaa: Lisätietoja voi kysyä osoitteesta [email protected]

Myynti loppuu 24.11.2023 20:00.