EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la-su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 13.11.2021  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Hulda Huima (10 v) + Sur-rur (25 v)

Hulda Huima (10 v) + Sur-rur (25 v) Liput

Hulda Huima & Sur-rur juhlivat merkkipäiviään Korjaamolla 13.11!


Hulda Huima täyttää kymmenen vuotta!

Rokista, folkista ja iskelmästä ammentava Hulda Huima on ihastuttanut kuulijoita jo kymmenen vuoden ajan ja juhlistaa sitä Korjaamolla 13. marraskuuta. Hulda Huima on löytänyt tiensä kuulijoiden sydämiin yksinkertaisen upeilla biiseillään ja mutkattomalla ilmaisullaan sekä keikkailemalla ennakkoluulottomasti ympäri Suomea kaiken kokoisissa paikoissa. Sooloartistina aloittanutta Huldaa on jo vuosia säestänyt Hitaat sekunnit -yhtyeen rouhea ja tyylikäs soitto. Juhlakeikalle valmistellaan erikoissetti, josta löytyy sekä vanhoja harvinaisuuksia että aivan uusia kappaleita.

Sur-rur -yhtyeen perustamisesta on kulunut tänä syksynä 25 vuotta. Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto julkaistiin aiemmin tänä vuonna ensi kertaa vinyylinä ja keväällä 2022 ilmestyy Sur-rurin kahdeksas albumi Entisyydestämmekinköhän.www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20.00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Myynti loppuu 13.11.2021 20:00.
Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot