EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 30.6.2018  /  Huilingin tapahtuma-alue  /  Ii

Huilinki Soi

Huilinki Soi Liput
Takaisin

Ladataan…

Huilinki Soi on lämminhenkinen, laadukas ja omaperäinen pieni musiikkifestivaali Iin Wanhan Haminan sydämessä. Huilingin tapahtuma-alueelle levittäytyvä festivaali tarjoaa tänä vuonna sekä riemukkaita että tunnelmallisia musiikkielämyksiä.

ESIINTYJÄT:

2-7 Miehen Trio: Karun kaunista katukantria, suisto-iskelmää ja tarttuvia ralleja rehevällä ja rempseällä otteella soittava kokoonpano.

Lähikuvassa Edu Kettunen: Muusikkohaastattelussa keskustellaan lauluista ja lauluntekemisestä.

Kenneth Sjöwall's Dixie Dudes: Hulvaton joukko musiikin ammattilaisia esittää svengaavaa ja jalan alle menevää dixielandjazzia yleisön riemuksi Kenneth Sjöwallin johdolla.

Edu Kettunen Trio: Yli kolme vuosikymmentä suomalaisia koskettanut Edu Kettunen kuuluu maamme lauluntekijöiden aatelistoon. Palkittu taiteilija tunnetaan tarinankertojana ja arkipäivän elämän kuvaajana. Huilinki Soissa Edun kanssa esiintyvät Mika Kuokkanen ja Ossian Marttala.

Kings Of Moonshine: Roots-, alt-country- ja popmusiikkiin pohjautuva seitsenhenkinen orkesteri, jonka musiikissa kuuluu Amerikan preerioiden ja Suomen ikimetsien kaiho ja vimma.

Instagram: @huilinkisoi

www.facebook.com/huilinkisoi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Portit klo 14:00

Lippu vaihdetaan rannekkeeseen.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Liput portilta 25 € / 20 €, mikäli jäljellä.