EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ke 14. - Su 18.7.2021  /  Useita paikkoja  /  Useita kaupunkeja

Huhtamo International Film Festival

Huhtamo International Film Festival Liput

Huhtamo International Film Festival 2021

Hidasta elämää – Rakkaudesta elokuvaan

Kuvittele kesäinen pelto, jonka reunalla seisot lempeässä aamusumussa. Muutama peura pomppii metsänreunassa ja linnut virittelevät lauluaan, kun Satakunnan helmi herää uuteen päivään. Ainutlaatuinen elämysfestivaali on juuri alkamassa ja ensimmäinen näytös kerää jo innokkaimpia Kirkkokinon suuntaan. Elokuvan juhla jatkuu läpi viikonlopun ja myös lapsille on järjestetty paljon omaa ohjelmaa. Punkalaitumella järjestämme nostalgianäytöksiä vanhalla BAUER B5 -hiilikaariprojektorilla ja tänä vuonna tapahtuma laajenee myös Huittisten keskustaan. Koronan myötä panostamme tänä vuonna erityisesti ulkoilmanäytöksiin reippailla turvaväleillä.

Juhlavieraaksi saapuu teidän lisäksi kyläläisiä sekä elokuva-alan ammattilaisia, joiden kanssa näkemyksiä pääsee vaihtamaan ja paikalliset antimet takaavat herkullisen viihtyvyyden kaikille. Huhtamo International Film Festival on festivaali ilman turhaa pönötystä. Juhla muistuttaa ihmisiä pysähtymään elämän keskellä. Ihan vain höpöttelemään, nauttimaan ja katsomaan elokuvia. Näin päästään kohtaamaan toisemme tässä ja nyt kaikessa rauhassa. Kiireetön yhdessäolo saa meilläpäin aidon merkityksen.

Tavoitteemme on nostaa Huhtamo maailmankartalle ja juhlia eläviä kuvia.

Tervetuloa.

***

Jokainen on tervetullut Huhtamon elokuvajuhlille omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

Tapahtumalippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Festivaalin näytösaikataulut ilmoitetaan myöhemmin.
Ajankohtaiset tiedot osoitteessa www.huhtamo.fi

www.huhtamo.fi/


Tapahtuma on sallittu kaikenikäisille. Elokuvakohtaiset ikärajat vaihtelevat.

Kaikki liput vaihdetaan festivaalipasseihin tapahtuman info-pisteellä.
Lisätietoa: www.huhtamo.fi

Kaikilla lipputyypeillä on mahdollisuus välillä poistua alueelta ja palata takaisin!

Lippujen varausaika 2 päivää.

LIPUT

Lastenranneke 2021 (5 €)
Lastenranneke on tarkoitettu 5-12-vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat ilmaiseksi. Lastenranneketta ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Festivaalipassi 2021 (ennakko 35 €, ovelta 40 €)
Oikeuttaa pääsyyn tapahtuma-alueelle ja osallistumisen kaikkiin elokuviin festivaalin aikana, niin kauan kuin tilaa riittää.

Huhtamo VIP -festivaalipassi 2021 (ennakko 55 €, ovelta 60 €)
Oikeuttaa pääsyyn tapahtuma-alueelle, osallistumisen kaikkiin elokuviin sekä virallisiin oheistapahtumiin festivaalin aikana, niin kauan kuin tilaa riittää. VIP-vieraan kohtelun, kunnioituksen ja ilmaiset kahvit. Tietenkin. VIP-festivaalipassia ei voi maksaa kulttuurieduilla.

HUHTAMOLAINEN-festivaalipassi 2021 (ennakko 100 €, ovelta 127 €)
Sisältää festaripaidan! Ilmoita haluamasi koko tilauksen yhteydessä. Oikeuttaa lisäksi pääsyyn tapahtuma-alueelle, osallistumisen kaikkiin elokuviin sekä virallisiin oheistapahtumiin festivaalin aikana, niin kauan kuin tilaa riittää. Huhtamolaisen erikoiskohtelun, kunnioituksen ja ilmaiset kahvit. Tietenkin. Huhtamolainen-festivaalipassia ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Yksittäinen näytöslippu (15 €)
Oikeuttaa yhteen ikimuistoiseen elokuvaelämykseen Huhtamo International Film Festival -tapahtumassa.
Näytöslippua ei osteta tiettyyn näytökseen, vaan haluamasi näytös on ilmoitettava hyvissä ajoin tapahtumajärjestäjälle info-pisteellä, jotta paikkasi näytökseen voidaan varata.

Elokuvanäytökset täytetään saapumisjärjestyksessä ja tarvittaessa voidaan vaatia ennakkoilmoittautumista.

Oheistapahtumat kuten festivaalikonsertit ovat maksuttomia Huhtamo VIP- ja HUHTAMOLAINEN -festivaalipassin hankkineille.

Oheistapahtumiin voi osallistua pienellä lisämaksulla, mikäli ei edellä mainittuja passeja omista ja tilaa riittää. Maksu suoritetaan oheistapahtumien portilla.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Huhtamo
32770, Huittinen
Huittinen
32700, Huittinen
Punkalaidun
31900, Punkalaidun