EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 17. - Su 23.7.2023  /  Huhtamo  /  Huittinen

Huhtamo International Film Festival 2023

Huhtamo International Film Festival 2023 Liput

Huhtamo International Film Festival 2023
17.-23.7.2023

Hidasta elämää. Rakkaudesta elokuvaan.

Taas on koittavi aika, kun maallinen maa tättyvi ilon ja riemun sävelin ja Huhtamo palaa taas!

Nyt jo neljättä kertaa järjestettävät Huhtamon elokuvajuhlat kutsuvat sinut jälleen kesäisten peltojen ja elävien kuvien ääreen. Samalla pääset juttuun tuttujen ja tuntemattomien kanssa, näet kuinka peurat pomppivat metsänreunassa ja kylvetät itseäsi kesäauringon, puhtaan ilman ja kulttuurin kukoistamilla niityillä. Elokuvavalinnat edustavat jälleen koko elokuvakulttuurin läpileikkausta lyhytelokuvista vanhoihin klassikoihin, uusiin elokuviin, tuoreisiin elokuviin, pieniin ja isoihin – koko kattaus! Unohtamatta ainutlaatuisia erikoiselämyksiä tai kertaallisia musiikkiesityksiä!

Huhtamo International Film Festival on elokuvakokemusten lisäksi yhteisiä kohtaamisia. Se on kyläyhteisön ponnistus ja taidonnäyte. Se on tutkimusmatka pienen paikkakunnan elämänmenoon ja -asenteeseen. Se on aktiivista tekemistä ja reipasta vuoropuhelua. Se on intohimon paloa: uuden ja ihmeellisen luomista. Se on kulttuuriteko. Se on lähellä ihmistä. Se on rohkeutta kannustaa toista. Se on tapahtuma, josta kaikki voivat olla yhdessä ylpeitä. Tule siis sinäkin kokemaan tämä ihme ja hämmästymään kuinka korkealla taivas täällä onkaan!

Tervetuloa juhlimaan elokuvista tuttua elämää!

Facebook | Instagram

www.huhtamo.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

Tapahtuma sallittu kaikenikäisille. Elokuvakohtaiset ikärajat vaihtelevat.

Elokuvanäytökset täytetään saapumisjärjestyksessä ja tarvittaessa voidaan vaatia ennakkoilmoittautumista.

Oheistapahtumat kuten festivaalikonsertit ovat maksuttomia festivaalipassin hankkineille.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Jokainen on tervetullut Huhtamon elokuvajuhlille omana itsenään, emmekä hyväksy minkäänlaista syrjintää.

LIPUT

Festivaalipassi Huhtamon elokuvajuhlille
Oikeuttaa pääsyyn tapahtuma-alueelle, osallistumisen kaikkiin Huhtamossa esitettäviin elokuviin sekä virallisiin oheistapahtumiin festivaalin aikana, niin kauan kuin tilaa riittää.

Lasten ranneke
Lasten ranneke on tarkoitettu 5-12 -vuotiaille lapsille. Alle 5-vuotiaat ilmaiseksi.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Kaikilla lipputyypeillä on mahdollisuus välillä poistua alueelta ja palata takaisin!

Tapahtumalippuja ei saa arpoa eteenpäin, eikä festivaalin brändiä saa hyödyntää yrityksen markkinoinnissa, ellei asiasta sovita festivaalin järjestäjän kanssa erikseen.

Huhtamo
32770, Huittinen