EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 1. - Ke 30.6.2021  /  HofS Areena  /  Helsinki

HPS:n miesten tukikausikortti

HPS:n miesten tukikausikortti Liput

Pitkä koronatalvi on nyt takana ja HPS:n miehet pelaavat kauden ensimmäiset Kolmosen kotiottelunsa kesäkuun aikana. Ostamalla tukikausikortin tuet joukkueen toimintaa sekä varmistat paikkasi kesäkuun kotiotteluihin!

Voimassa olevien koronarajoitusten takia HPS:n miesten kahden ensimmäisen kotiottelun katsojamäärä joudutaan rajaamaan 50 henkeen. Tukikausarilla saat etuoikeuden sisäänpääsyyn ja varmistat näin paikkasi katsomossa. Ostotapahtuman jälkeen saat sähköpostiin mobiililipun, jota näyttämällä pääset sisään otteluihin. Mahdollisista lisäinfoista koskien ottelutapahtumia tiedotaan HPS:n somekanavissa sekä seuran nettisivuilla.

Mikäli olet ostanut tukikausikortin, mutta et pääse paikan päälle seuraamaan jompaa kumpaa otteluista, niin toivomme sinun ilmoittavan asiasta sähköpostitse osoitteeseen eelis.goebel@hps.fi

Tukikausikortti oikeuttaa etuoikeuden sisäänpääsyyn kesäkuun otteluihin:
Pe 11.6. klo 19:00 HPS - PPJ
Pe 18.6. klo 20:00 HPS - FC Espoo/2

Facebook | Twitter | Instagram @hpshelsinki

www.hps.fi/


Ikäraja: Ikärajaton


Kaikki paikat ovat numeroimattomia.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

HofS Areena
Pakilantie 86, 00670, Helsinki