EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.4. - Ma 31.10.2022  /  HofS Areena  /  Helsinki

HPS 2022 Kausikortti

HPS 2022 Kausikortti Liput

Ensi kaudella näet yhdellä kausikorttilla kahden joukkueen matsit, sillä HPS:n kausikortit kattavat nyt miesten sekä naisten edustusjoukkueiden kotiottelut.

Kausikorttimyynti alkaa tarjousjaksolla, joka loppuu 31.12.2021. Ostamalla kausikortin tuet HPS:n toimintaa, säästää reilusti rahaa verrattuna yksittäislippuihin sekä näet koko kesän ajan runsaasti futista!

Jos ostat kausikorttisi 4.11.2021 klo 23:59 mennessä, lähetämme sinulle ennen kauden alkua lipun jonka voit käyttää vapaavalintaiseen miesten tai naisten kotiotteluun.

Lisätiedot: hps.fi

Vanhat kausikorttilaiset

Tiketti on lähettänyt kauden 2021 kausikorttilaisille sähköpostiviestin, joka sisältää laskun. Maksamalla laskun uusit kausikorttisi kaudelle 2022. On tärkeää, että pidät tallessa nykyisen kausikortin, sillä maksettuasi laskun sama kortti aktivoidaan myös ensi kaudelle. Nykyinen fyysinen korttisi toimii siis myös kaudella 2022.

Uudet kausikorttilaiset

Mikäli et omistanut HPS:n kausikorttia päättyneellä kaudella, voit hankkia itsellesi sellaisen suoraan Tiketin myyntisivulta. Kausikortti lähetetään sinulle postissa muutaman viikon kuluessa.

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen kausikorttimyyntiin voit olla yhteydessä suoraan Tiketin asiakaspalveluun tai sähköpostitse osoitteeseen eelis.goebel (at) hps.fi. Kausikorttimyynnissä ei ole omaa hintakategoriaa erityisryhmille ja kaikki kausikortit ovat numeroimattomia.

Facebook | Twitter | Instagram @hpshelsinki

www.hps.fi/


Ikäraja: Ikärajaton

KAUSIKORTTIEN TOIMITUS

Kaikki kausikortit postitetaan tilaajille.

Väliaikainen kausikortti
Saat tilauksen jälkeen väliaikaisen kausikortin valitsemallasi toimitustavalla.
Väliaikainen kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin määritettyihin peleihin ennen varsinaisen kausikortin saapumista.

Valitse toimitustavaksi PDF-lippu, jolloin saat mobiilikausikortin sähköpostiisi. Voit myös valita toimitustavaksi noudon, jolloin saat väliaikaisen kausikortin Tiketin toimipisteiltä tai R-kioskilta tilausta lunastaessasi. Noudosta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Jos haluat väliaikaisen kausikortin postitse tai et ole saanut mobiilikorttia, niin ota yhteyttä hei@tiketti.fi .

Kaikki paikat ovat numeroimattomia.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista/ ohjeistamista varten.

Myynti loppuu 31.10.2022 21:00.
HofS Areena
Pakilantie 86, 00670, Helsinki