EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.6.2022  /  House of Olaf  /  Savonlinna

House of Olaf avajaiset: 22 Pistepirkko, The South/East, Trees, Jarkko Martikainen

House of Olaf avajaiset: 22 Pistepirkko, The South/East, Trees, Jarkko Martikainen Liput

"Valitettavasti joudumme kertomaan, että meistä riippumattomista syistä Joose Keskitalo joutui perumaan keikkansa House Of Olaf avajaisissa. Trees, The South / East ja 22 Pistepirkon lisäksi House Of Olafin avajaisiin liittyy uutena artistina mahtava Jarkko Martikainen."

Liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Jos haluat palauttaa lippusi, palauttaa ne verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 17.6.2022 mennessä.

* * * *

Trees:

Trees -yhtye on Savonlinnan vireän kulttuuripiirin tuorein hedelmä. Svart Records julkaisi Treesin nimettömän esikoisalbumin 7.12.2018.

Laulaja-lauluntekijä Santeri Vänttisen lisäksi Treesissä soittavat Joose Keskitalo, Teemu Muikku sekä Jani Lamberg. Kvartetti työstää ajattomalla tavalla helkkyvää folkrockia, jossa Neil Youngin kaltaiset klassikot mieleen tuova melodisuus käy vuoteeseen savolaisen apokalyptisen mielenmaiseman kanssa. Trees yhtyeen musiikki on leimattu Saimaa-folkiksi, ja sen kuvataan olevan luonteeltaan lempeää ja melankolista.

The South/East:

Savonlinnassa vuonna 2017 perustettu The South/East julkaisi viime keväänä kolme erilaista, kiinnostusta herättävää singleä. Hienoisen tauon jälkeen savonlinnalaisyhtye julkaisi 3.3.2022 uuden ”Pretty Evil” -singlensä, joka ensimmäinen raotus keväällä julkaistavavaan ”Exciting Sounds From The Village” pitkäsoittoon.

The South/East koostuu kaikkiaan kuudesta muusikosta ja klassisten rock-kokoonpanon soittimien lisäksi yhtyeestä löytyy banjo, huuliharppu, mandoliini kuin säkkipillikin. Tällä mielenkiintoisella kokoonpanolla on varmasti syntynyt mielenkiintoinen pitkäsoitto.

22 Pistepirkko:

Jo vuodesta 1980 lähtien takuuvarmaa orkesteritoimintaa. Uudelleen aktivoitunut 22-Pistepirkko on julkaissut uutta musiikkia. 40-vuoden taivaltaan yhtye juhlistaa musiikilla, ensimmäinen julkaisu on tuplasinkku Snakecharmer / Kind Heart Have A Run Run.

”Loput laulut ovat miksautumassa valmiiksi. Juliste ja kannet ja valokuvat tekeillä. Soittokamat pystytetty harjoitusasemiin ja keikkoja kalenterissa”, todetaan Pirkkojen päämajasta.

House of Olafin väki myhäilee tyytyväisenä siitä, että tämä Suomen autotallirockin kummisedäksi kutsuttu yhtye saapuu Savonlinnaan soittamaan talon avajaisten viimeisen keikan.

www.houseofolaf.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 17:00

Aikataulu:

klo 19:00 Jarkko Martikainen
klo 20:15 Trees
klo 21:30 South East
Klo 22:30 22 Pistepirkko