EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 24.8.2019  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Horsepower + Coronary

Horsepower + Coronary Liput

Ladataan…

Horsepower:

Enemmän Teksasia, vähemmän olkatoppauksia

Vuonna 1986 perustettu Horsepower tekee paluun tulevaisuuteen. Kaksi vuotta sitten Horsepower käväisi studiossa demottelemassa ensimmäistä kertaa 20 vuoteen. Bändi ei aio levyttää albumia, vaan "julkaista musiikkia biisi kerrallaan niin kuin ennen vanhaan".

- Uusi materiaali on vanhan koulukunnan hard rock -musaa lievillä 1950-luvun mausteilla. Siis enemmän Teksasia ja vähemmän olkatoppauksia.

Horsepower on vuonna 1986 perustettu hard rock / heavy-yhtye. Jäsenet: Juha Junttu (laulu, kitara), Hessu Sillanpää (kitara), Jykä Sirainen (basso), Ari Toikka (rummut).

Coronary:

Coronary on uusi tamperelainen "superkokoonpano", jossa on (ex-)jäseniä mm. Korpiklaanista, Rytmihäiriöstä, Prestigestä ja Blakesta. Musiikki nojaa vahvasti 80-luvun hevin suuntaan, ja esikuvina on ollut bändejä kuten Accept, Judas Priest ja Scorpions. Coronaryn ensimmäinen demo on julkaistu jo kaikissa mahdollisissa formaateissa (mm. hetkessä loppuunmyytynä split-vinyylinä kanadalaisen Traveler-yhteen kanssa), ja tulevan pitkäsoiton valmistelut ovat juuri loppusuoralla.

Linkkejä:

www.facebook.com/horsepowerband

www.coronaryfin.bandcamp.com/releases

www.youtu.be/7UkVl2fFoq0

www.facebook.com/coronaryfin

 

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:00-03:00
Showtime 22:00

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.
Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.