EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2. - La 3.6.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

#Horizon23

#Horizon23 Liput

#Horizon23 metal club festival:
Wiegedood (BE), Nervecell (UAE), Devenial Verdict (FI) + 7
2.-3.6.2023 On The Rocks

Bläkkistä Belgiasta ja döödistä Dubaista

Hellsinki Metal Horizons -klubifestivaali pelkisti nimensä ja julkaisi ensimmäiset esiintyjänsä. Uusi nimi kuuluu #Horizon23. Miksi ja mikä muu on muuttunut, Elektrik Products -ohjelmatoimiston pääpromoottori Juha Virtanen?

“Hellsinki-termille alkoi olla ylikäyttöä ja haluttiin tehdä ekstremempi, kompaktimpi ja keskeisemmin sijoitettu klubifestari tänä kesänä. Paikaksi valikoitui On The Rocks ja bändien määrä pysynee kymmenen hujakoilla, illat kahdessa. Ei silti, suuruudenhullujahan tässä ollaan, joten jos lipunmyynti lähtee laukalle, tämä saattaa vielä paisua. Tämänvuotinen setti on tosiaan viime vuotta huomattavasti brutaalimpi, mutta ideologian peruspilarit eivät ole muuttuneet:

Festarin runko rakentuu harvoin jos koskaan Suomessa nähtyjen ulkomaisten bändien ja nousevien suomalaisten kykyjen varaan. No on siellä yksi vanhakin mutta se on KOVA. Kuten viimeksikin, rave-elementti on jälleen läsnä ja tekniikkaan ja dekoihin tullaan kiinnittämään erityistä huomiota.”

#Horizon23 -klubifestivaalin ensimmäiset kolme julkistusta ovat belgialainen, modernia black metalia armottomalla paahteella veivaava Wiegedood, dubailainen death metal -jyrä Nervecell ja viime vuonna ensimmäisen albuminsa julkaissut, brutaalia avantgarde-döödistä puskeva helsinkiläinen Devenial Verdict. Molemmat ulkomaiset aktit nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa.

Kahden päivän Early bird -lippu 55 € ennakkoon Tiketistä.

Lopullinen line-up, päiväkohtaiset aikataulut ja lippujen hinnat julkaistaan alkukevään 2023 aikana. Stay tuned!

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.