EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.4.2024  /  Semifinal  /  Helsinki

Horizon Ignited

Horizon Ignited Liput

HORIZON IGNITED SAAPUU SEMIFINALIIN! 

Horizon Ignited palaa Helsinkiin kovempana kuin koskaan! Kahden mm. Soilworkin ja Hypocrisyn kanssa heitetyn euroopan kiertueen jälkeen yhtye nousee Semifinalin lavalle tuoden mukanaan tuoreen tuulahduksen kotimaiseen metallikenttään. Vahvassa nousussa oleva Horizon Ignited hätyyttelee suoratoistopalveluiden puolella vakuuttavaa 10 miljoonan streamauksen rajapyykkiä, samalla työstäen yhä uutta materiaalia. Viimeksi yhtye nähtiin Suomessa John Smith Rock Frozen-festivaaleilla Jyväskylän Paviljongissa ja vähintäänkin yhtä kovaa showta on odotettavissa. Nyt on aika ottaa nimi Horizon Ignited haltuun. Nähdään semifinalissa!SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Tapahtumapaikka ei ole esteetön. Käynti portaista. 

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 17€, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .