EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 4.4.2024  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

Horace Andy

Horace Andy Liput

Legendaarinen roots-laulaja Horace Andy Korjaamolle 4.4. Dub Asante Bandin kanssa

Uppoudu dubin autenttisiin ääniin, kun ikoninen reggae-veteraani Horace Andy astuu lavalle Helsingin Korjaamossa 4.4. Valmistaudu sielua koskettavien rytmien ja uniikin lauluäänen vietävään iltaan, joka vie sinut lähelle roots-liikkeen ydintä.

Vuonna 1990 hänet löysi bristolilainen trip-hop-yhtye Massive Attack. Hän äänitti kappaleen "One Love" heidän vuoden 1991 debyyttialbumilleen "Blue Lines". Yhtyeen suosio toi Andyn nuoremman sukupolven faneille. Kun Massive Attack julkaisi oman levy-yhtiönsä, Melankolicin, he julkaisivat Skylarking-kokoelman Andyn urahiteistä. Andy on Massive Attackin pyörivän vierasartistryhmän ainoa laulaja, joka esiintyy yhtyeen jokaisella albumilla.

Muutama vuosi sitten julkaisu Midnight Reggae -levy oli selvä merkki Jamaican yhden legendaarisimman musiikintekijän kyvystä luoda vieläkin kypsiä roots-hittejä koko maailmalle.

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00


Liput ovelta, mikäli jäljellä.
Eteispalvelumaksu 3,50 € peritään ovella.
Lippujen varausaika 2 päivää.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Lisätiedot: www.korjaamo.fi