EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1.3.2024  /  Bar Loose  /  Helsinki

Hoodoo You Do With The Voodoo People, Astral Bazaar, The Halophones

Hoodoo You Do With The Voodoo People, Astral Bazaar, The Halophones Liput

Maaliskuun ensimmäisenä perjantaina 1.3. Bar Loosessa suunnataan unohtumattomalle avaruusjunamatkalle kohti Andormedan tähtisumua ja täydellisiä auringon pidennyksiä, kun Hoodoo You Do With The Voodoo People soittaa debyyttialbuminsa Liquid Sun julkkarikeikan. Odotettavissa on huumaavaa ja kokeilevaa psykedeelistä rockia, bluesia, hardrockia sekä trancen etäisiä kaikuja, kun tämä nimihirviö, aivopesukone ja rock-bändi poistaa käsijarrun ja alkaa tulittaa! 

Illan ensimmäisenä aktina pelin avaa Astral Bazaar, jonka eksoottisessa soundissa yhdistyvät psykedeelisen ja progressiivisen rockin vaikutteet. Bändin livekeikkoja määrittelee vahvasti myös seikkailunhaluinen improvisaatio ja pitkät jamiosiot, jotka nostavat niin musiikin kuin kuuntelijansa uusiin ulottuvuuksiin!

Keskimmäisenä bändinä lavalle nousee villi indie/garage-rock -kvartetti The Halophones, jonka mukaansatempaava musiikki yhdistää melodiset bassolinjat ja tarttuvat rock'n'roll -riffit tanssittaviin jammailuosioihin. Tervetuloa mukaan! Luvassa on musiikillisesti erittäin korkealaatuiset bileet, joita ei kannata missata! 

Liquid Sun-albumi Spotifyssa

Aikataulu:
20.30 ovet
21.00 Astraal Bazaar
21.45 The Halophones
22.30 Hoodoo You Do With Voodoo People

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Liput ovella 12 €, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: [email protected]

Myynti loppuu 1.3.2024 20:30.