EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 2.12.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Honey B & T-Bones w/ Blues Bizarre

Honey B & T-Bones w/ Blues Bizarre Liput

Honey B & T-Bones kuuluu suomalaisen rytmimusiikin klassisiin kokoonpanoihin, jonka 40 toimintavuoden virstanpylvästä juhlistetaan Bar Loosessa asiaankuuluvin menoin perjantaina 2.12.


Maamme bluesnäyttämön evolutiivisin toimija ei tarjoile kilotavaraa, vaan väkevän cocktailin, jossa psykedelia kohtaa deltabluesin ja suomalaisugrilaisuus Intian. Muhevat bassolinjat ja funky rummutus rakentavat perustan, jonka yllä liitelevän Esa Kuloniemen slidekitara ei ota vankeja. Kakun koristeena on Aija ”Honey B” Puurtisen laulu. Kuvittele päivitetty Memphis Minnie ja olet lähellä totuutta!

Juhlavuoden kunniaksi yhtye julkaisi kesällä ylistäviä arvioita keränneen, yhtyeen kappaleiden uusista versioista koostuvan Buzzing! -retrospektiivilevyn. Toinen osa juhlalevykokonaisuudesta näkee päivänvalon 28.10. Tuleva studioalbumi kantaa nimeä Buzzing! Vol. 2 ja sisältää yhtyeen uusia kappaleita.

Bändin jäsenet:
Aija Puurtinen: laulu
Esa Kuloniemi: kitara ja laulu
Mooses Kuloniemi: rummut ja laulu
Pekka Rajamäki: basso ja laulu

Illan tulee avaamaan nuorempaa polvea edustava puhdasverinen psykedeelisen bluesin ja jam band -perinteen lipunkantaja Blues Bizarre.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Lippuja myynnissä ovella 22 €, mikäli jäljellä.