EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 15.11.2023  /  G Livelab  /  Helsinki

Honey B & T-Bones

Honey B & T-Bones Liput


Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Kotimainen klassikko juhlii parhaillaan 40-vuotista taivaltaan. Virstanpylvään kunniaksi on ilmestynyt peräti kaksi tuoretta levyjulkaisua – armottoman kovana livebändinä tunnetun kvartetin keikkojen lisäksi!

‘’Honey B & T-Bones on nyt 40-vuotiaana ehdottomasti parhaassa vedossaan’’, Keskisuomalainen kirjoitti. ‘’Intensiteetti on huikea, komppi ryskää energisenä ja Aija Puurtisen persoonallisen laulun rinnalla kulkee Esa Kuloniemen kitarataituruus sekä mieletön soundivalikoima. Rakkaudella vaalittu perheyhtye on tyylien hurmaavana sekoituksena ainutlaatuinen maailmassa.”

Aija Puurtinen, laulu, kosketinsoittimet, basso; Esa Kuloniemi, kitarat, laulu; Pekka Rajamäki, basso, kitara, laulu; Mooses Kuloniemi, rummut, laulu


Myynti loppuu 15.11.2023 18:00.