EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 3.8.2018  /  Temppeliaukio  /  Helsinki

Holy Helsinki Walk - Kirkkokierros - kävely jolla kuulet Helsingin ei niin tunnetuista uskonnollisista kuriositeeteista (opastus englanniksi)

Holy Helsinki Walk - Kirkkokierros - kävely jolla kuulet Helsingin ei niin tunnetuista uskonnollisista kuriositeeteista (opastus englanniksi) Liput
Takaisin

Ladataan…

Holy Helsinki Walk - Kirkkokierros opastettuna englanniksi 

Kuka on Pyhä Urho? Mistä Vapaakirkko on vapaa? Mitä tapahtuu Seitsemännen Päivän Adventistien luona kahdeksantena päivänä? Mikä on Suomen heätysliikkeiden meininki?

Happy Guide Helsinki järjestää englanninkielisen Holy Helsinki Walk - Kirkkokierroksen, jossa ei osuta tuntetuille katedraaleille vaan tutustaan Helsingin keskustan ei niin tunnettuihin uskonnollisiin kuriosioteetteihin. Tällä opastetulla kävelykierroksella näkee Helsingin vanhimman, suurimman ja ehkä suomalaisimman kirkon unohtamatta islamilaisen yhteisön paikkoja ja Suomen juutalaisia, jotka kuin ihmeen kaupalla selviytyivät Toisen Maailmansodan uhkista vaikka Suomi jopa liittoutui Natsi-Saksan kanssa.

www.happyguidehelsinki.com


Ikäraja: Ikärajaton

Kierros alkaa Temppeliaukion kirkon edustalta. 
Temppeliaukion osoite on Lutherinkatu 3.

Oppaalla kyltti: Happy Guide Helsinki

Kierros päättyy Kaivopuiston kupeeseen ja suosittelemme hyviä kenkiä. Mukanamme kävelee leppoisasti normaalikuntoiset osallistujat. Muutamassa pisteessä kuljemme portaita.

Pe 03.08.2018 kierros on opastettu englanniksi, mutta oppaat puhuvat myös suomea.