EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 29.2.2020  /  Aulanko Areena  /  Hämeenlinna

Hold Fast goes RRNights vol. 2

Hold Fast goes RRNights vol. 2 Liput

HOLD FAST Goes RRNIGHTS vol.2

Illan pääesiintyjä Californialainen 1980-luvun alussa perustettu The Paladins on yksi juurevan Rock'n'Rollin legendaarisimmista bändeistä. Bändin liiderin Dave Gonzalesin soittoa pidetään laajasti uraauurtavana ja hänen persoonallinen tyylinsä on ansaitusti nostanut hänet genren ykköskitaristien joukkoon. The Paladins on koettava nimenomaan livenä heidän yhdistäessään musiikissaan suvereenin mageesti vanhan Rock'n'Rollin ja Bluesin.

Ranskalainen vuonna 2006 perustettu ja niin kutsutun "Teddy boy Rockabillyn" aallonharjalla tällä hetkellä ratsastava The Spunyboys sekä heidän Show on sitä luokkaa, jonka jokainen sen nähnyt muistaa elävästi vielä vanhainkodissakin, vaikka muuten muisti ehkä saattaisikin silloin jo pätkiä.

Englantilaisen The Blue Catsin laulajan Clint Bradleyn vahvasti Countryyn päin kallellaan oleva sooloura ja soolotuotanto ei jätä kuulijaansa kylmäksi, sillä tässä jos jossain Clintin huikea laulu/lauluääni pääsee todellakin sen ansaitsemiin oikeuksiinsa, toki Clint tekee sen jo Blue Catseissakin, mutta erityisesti tässä hänen suuren rakkautensa Countryn parissa.

Ruotsista ponnistaa illan neljäs bändi Honeyboy Slim & The Bad Habits, joka hieman Paladinssin tavoin mutta eri mausteilla hienosti yhdistelee eri Roots musiikin tyylejä tyylillä, ja kuuluu myös selkeästi sarjaan "nämä on nähtävä livenä".

Dj.Kuuma Blondi pyörittelee illan aluksi ja lopuksi sekä bändien väleissä levymusiikit omaan luotettavaan tapaansa.

Illan juontaa ja lavaa isännöi Kantritohtori Teppo "Jiihaaa" Nättilä.

Tervetuloa hotelli Aulangon legendaarisiin puitteisiin nauttimaan live musiikista legendaaristen esiintyjien tarjoilemana.

Aikataulu:
19:00 Ovet auki
20:00 Honeyboy Slim & The Bad Habits (SWE)
21:30 Clint Bradley Band (UK)
23:00 The Paladins (USA)
00:30 The Spunyboys (FRA)

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput vaihdetaan rannekkeeseen tapahtuman ovella.

Liput ovelta 35 €.

Aulanko Areena
Aulangontie 93, 13210, Hämeenlinna