EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.2.2019  /  Aulanko Areena  /  Hämeenlinna

Hold Fast Goes RRnights: The Blasters

Hold Fast Goes RRnights: The Blasters Liput

Ladataan…

Hold Fast Goes RRnights Aulanko Areenalla!

The Blasters
Restless 4 men line-up
The Beat from Palookaville
The Housewreckers
Dj.Kuuma Blondi
Teppo "Jiihaaa" Nättilä

Illan pääesiintyjänä voidaan eittämättä pitää Yhdysvaltalaista The Blasters -orkesteria, joka ei ole liian usein Euroopassa keikkaillut. Yhtyeen perustivat veljekset Phil ja Dave Alvin Californiassa vuonna 1979, ja he ammensivat oppinsa suoraan vanhoilta mestareilta kuten Big Joe Turner, Lee Allen ja Rollin' Rock Ronny Weiser, jotka kaikki ottivat yhtyeen siipiensä suojiin, eikä heidän merkitystään tässä kohdin pidä eikä voi aliarvioida. The Blasters oli tärkeä osa 1980 -luvun traditionaalisen Rockabillyn nousua, sillä he avasivat portteja monille muille sittemmin suosioon nousseille esiintyjille ja bändeille.

Yhtye itse kuvailee musiikkiaan termillä "American Music", jossa on vaikutteita tyylilajeista Blues, Rockabilly, Rock'n'Roll, Punk, Rhythm & Blues, Folk ja Country. The Blasters on edelleen elinvoimainen ja suosittu ympäri maailman, ja keikkailee yhä lähes alkuperäisessä kokoonpanossaan.
 
Englannista Aulangon lavalle astelee legendaarinen vuonna 1978 perustettu Restless, jonka Trio -kokoonpano on suhteellisen tuttu vieras Suomessakin menneiltä vuosikymmeniltä, mutta tämä nyt uudestaan vuonna 2019 aktivoituva ja Hämeenlinnaan tuleva kokoonpano sen sijaan ei sitä ole. Restless nelimiehisenä kokoonpanona toimi vain intensiiviset vuodet 1985-1988, ja kerkesi saavuttamaan legendaariset mittasuhteet silloisilla keikoillaan sekä julkaistuilla kahdella albumillaan ja kahdella EP:llään, mutta Suomessa he eivät silloin käyneet. Nyt siis ensimmäistä kertaa Suomessa ja ensimmäistä kertaa 30 vuoteen missään Restless 4 men line-up.
 
Ruotsalainen The Beat from Palookaville on yksi huikeimmista live -bändeistä yhdistettynä poikkeuksellisen energiseen ja karismaattiseen laulaja-meklari Tommy Mobergiin, jonka Shown nähtyäsi haluat kokea sen yhä uudelleen ja uudelleen. Tämä seitsenmiehinen bändi on sanalla sanoen ilottelun ja hauskanpidon täydellinen ilmentymä. Harvoin tapaa bändiä, joka yhtä suvereenisti yhdistää Skan, Bluesin, Rhythm & Bluesin ja Rock'n'Rollin.
 
Suomea illan bändeistä edustaa vuonna 1988 perustettu The Housewreckers, jonka liideri Teukka Aalto on sitä ennen ja sen jälkeenkin kunnostautunut Wreckerssien ohessa monissa keitoksissa. Lyhyesti muotoiltuna kyseessä on kova ja viimeisen päälle yhteen hitsautunut Trio.
 
Dj.Kuuma Blondi pyörittelee illan aluksi ja lopuksi sekä bändien väleissä levymusiikit omaan luotettavaan tapaansa.
 
Illan juontaa ja lavaa isännöi Kantritohtori Teppo "Jiihaaa" Nättilä.

Facebook-tapahtuma


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Showtime n. 20:00

Liput vaihdetaan rannekkeeseen tapahtuman ovella.

Liput ovelta 35 €.

Aulanko Areena
Aulangontie 93, 13210, Aulanko Areena