EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 28.12.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Hoarsefest: Oceanhoarse, I Revolt, DIRT, Wake Up Frankie, Thy Row

Hoarsefest: Oceanhoarse, I Revolt, DIRT, Wake Up Frankie, Thy Row Liput

Hoarsefest - viisi kuumaa metallitulokasta ja musaklinikoita Helsingissä 28. joulukuuta.

Helsingin On The Rocksin kaksi kerrosta täyttyvät lauantaina 28. joulukuuta kovimmista metallitulokkaista, soitinklinikoista sekä muusta raskaan musiikin väkeä kiinnostavasta ohjelmasta. Hoarsefestin primus motorina toimii viime viikolla Euroopan-kiertueen Marko Hietalan lämmitelijänä julkaissut Oceanhoarse-yhtye, ja lavalla nähdään NWOFHM:n eli uuden aallon suomalaismetallin myös muu kuumin kaarti: I Revolt, DIRT, Wake Up Frankie sekä Thy Row.

Yläkerran klinikkalavan nyt julkistettavia vieraita ovat Warmenissa ja King Companyssa kannuksensa ansainnut Antti "Nopeus" Wirman, Dead Shape Figuren riffimonsteri Juhani Flinck sekä Fear of Dominationin upeaääninen Sara Strömmer.

"Ozzfest, Knotfest... Hoarsefest! Onhan se jo korkea aika laittaa omat festarit pystyyn ensimmäisen EP:n julkaisun alla", Oceanhoarse-kitaristi Ben Varon vitsailee. "Olemme jo pidempään ilolla seuranneet kuinka pääkaupunkiseudulle on alkanut ilmestyä oikeasti kovia uusia metallibändejä, joten päätimme pyytää mukaan mielestämme parhaat tulokkaat ja angetä NWOFHM-kerman samaan iltamaan", hän perustelee.

"Halusimme tarjota yleisölle myös oheistoimintaa bändien lisäksi, josta syntyi idea pistää kakkoslava pystyyn klinikoita varten. Soittoklinikat olivat yksi edesmenneen, mainion Finnish Metal Expo -tapahtuman kohokohdista monelle metallidiggarille, ja uskon monen muusikonalun ja jopa pidempään musisoineen lähtevän Hoarsefestistä kotiin inspiroituneena ja muutaman tuoreen idean kera", Varon jatkaa.

Keikkojen ja klinikoiden lisäksi tapahtumassa voi seurata reaaliajassa digitaalista maalaamista, kun muun muassa Oceanhoarsen singlekannet maalannut Dean Clayton esittelee työmetodejaan yleisölle. Claytonin elokuva- ja bändiaiheisiin leluihin ja keräilyesineisiin erikoistunut firma Head Hunter Store on myös paikalla, joten Hoarsefestissä on myös mahdollisuus hoitaa itselleen vähän spesiaalimmat, myöhäiset joululahjat!

Tapahtumassa mukana on myös Jackson Guitars, joka on lahjoittanut Oceanhoarsen Ben Varonin suosiman Warrior-mallisen kitaran (Jackson WRX24) arvottavaksi kaikkien lipun ostaneiden kesken.

"Ilta tulee huipentumaan allstar-jamiin, kun laitamme tapahtuman bändien kokoonpanot sekaisin ja vedämme yhdessä hotrodattuja versioita muutamasta metalliklassikosta. Tätä kohtaa odotan itse eniten, siitä tulee helvetin hauskaa!", Ben sanoo.

Hoarsefest 2019

18:30 Ovet / Doors
19:00 Thy Row
19:40 CLINIC: Asim Searah
20:00 Wake Up Frankie
20:40 CLINIC: Juhani Mac Flinck
21:00 Dirt
21:40 CLINIC: Sara Strömmer
22:00 I Revolt
22:40 CLINIC: Antti Wirman
23:00 Oceanhoarse
23:40 Jackson -arvonta / Jackson Guitar Raffle
23:45 All Star Jam
00:30 DJ Punis

 

Yhteistyössä: Head Hunter Store, Jackson Guitars

Liput: 15/17 €


 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 18:30-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.